ПСЖ и голманска мука...!

Ђиђо Донарума поново понуђен Свецима, још неколико имена у игри. . .

Фудбал 19.04.2018 | 23:00
ПСЖ и голманска мука...!
Пари Сен Жермен је тим са једним од најбољих напада на свету, ако рачунамо Нејмара (док није био повређен), Килијана Мбапеа и Единсона Каванија, са много новца доведени су и одлични фудбалери у вези и одбрани, али некако квалитет голмана не прати остатак тима. И зато управа Светаца планира да на лето то промени и да доведе голмана велике класе.

Алфонсо Ареола јесте добар чувар мреже, млад је, перспективан, али када имате 222.000.000 евра да доведете једног играча онда вам је и на голу потребно неко боље решење, пише Франс фудбал.

Е сада, када имате такву ситуацију, које вам име прво пада на памет да ће да нањуши и проба да извуче корист? Па наравно Мино Рајола. Он је већ неколико пута покушавао да угура Ђанлуиђија Донаруму у редове Светаца, а најновије информације кажу да је то пробао поново.

Рајола је звао Насера Ал Келаифија и Антера Енрикеа и опипавао терен за свог клијента. Келаифију та идеја уопште није лоша, док се Енрикеу не допада.

Донарума је под уговором до 2021. године  Како је шпански ветеран Пепе Реина већ потписао предуговор са Росонерима и стиже на лето као слободан играч из Напуља, то ће значајно повећати шансе да Донарума напусти Сан Сиро. Реал Мадрид се такође помиње као могући купац Донаруме, тако да и то треба узети у обзир.

Наводно је ПСЖ већ спремио 60.000.000 евра јер је Кевин Трап продат Дортмунду.

Ипак, спортски директор ПСЖ-а Енрике више гледа на неке друге опције. Највише га интригира Јан Облак, као и Алисон Бекер чија је цена постављена на 50.000.000 евра.

Вратико се на Облака. Његова откупна клаузула је 100.000.000 евра. Врло висока цифра. Али, Свеци имају опцију како могу да "одраде" Облака. Јорганџијама се допада Гонзало Гуедеш, фудбалер ПСЖ-а који је позајмљен Валенсији. А његова цена је око 50.000.000 евра. Саберите два и два и схватићете шта је идеја ПСЖ-а. Питање је само да ли ће им то проћи.

На крају, ту је и Тибо Куртоа, али је то далеко мање реална опција. Лекип је чак писао и о два састанка са представницима овог играча која су се одиграла у Лондону. Белгијанац би чак могао да продужи уговор с Челсијем.

У сваком случају, питање голмана је активирано више него икада у Пари Сен Жермену. Само је питање ко ће стићи. Паре никада нису биле проблем. Пара има.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар