Сат времена иза затворених врата

Турски председник Реџеп Тајип Ердоган и генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг разговарали су у Анкари, саопштено је из кабинета турског председника.

Свијет 16.04.2018 | 21:09
Сат времена иза затворених врата
Како се наводи, састанак је одржан иза затворених врата и трајао је око сат времена, а ниједна страна није о њему издала званично саопштење, преноси Тасс.

Раније у току дана Столтенберг је одржао састанак са турским министром спољних послова Мевлутом Чавушоглуом и министром за националну безбедност Нуретин Чаниклијем, а међу главним темама тих разговора била је припрема за предстојећи самит НАТО у Бриселу, који би требало да се одржи 11. и 12 јуна.

Столтенберг је дао и интервјуе за турске медије у којима је истакао важност Турске у алијанси, али и нагласио да је одлука о набавци руске С-400 система била самостална одлука Анкаре.

Извор: Тањуг

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Хамо

16.04.2018 19:16

Руси су готови.Сад ће им и Турци окренути леђа.Нема од Руса ништа. Е моји Срби шта ће те сад ? Нема више хваљења сад се оклемпите и молите се богу сваког дана.Путин ? Ха ха ха.Кажете да се мијења ситуација у свијету.Па тачно мијења се али у чију корист.Ха ха ха ха Путин ха ха ха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

16.04.2018 19:59

Е мој црни Рамо само се ти смеј, ко се задњи смеје најслађе је. Држите се ви својих савезника као у ИИ светском рату, па ће те на крају тражити спас код Руса.

Name

Одавно познато

16.04.2018 20:37

Турцину никад не вјеруј. Тако су бабе говориле у мом крају.Руси то сигурно боље знају од нас.