Sat vremena iza zatvorenih vrata

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan i generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg razgovarali su u Ankari, saopšteno je iz kabineta turskog predsednika.

Svijet 16.04.2018 | 21:09
Sat vremena iza zatvorenih vrata
Kako se navodi, sastanak je održan iza zatvorenih vrata i trajao je oko sat vremena, a nijedna strana nije o njemu izdala zvanično saopštenje, prenosi Tass.

Ranije u toku dana Stoltenberg je održao sastanak sa turskim ministrom spoljnih poslova Mevlutom Čavušogluom i ministrom za nacionalnu bezbednost Nuretin Čaniklijem, a među glavnim temama tih razgovora bila je priprema za predstojeći samit NATO u Briselu, koji bi trebalo da se održi 11. i 12 juna.

Stoltenberg je dao i intervjue za turske medije u kojima je istakao važnost Turske u alijansi, ali i naglasio da je odluka o nabavci ruske S-400 sistema bila samostalna odluka Ankare.

Izvor: Tanjug

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Hamo

16.04.2018 19:16

Rusi su gotovi.Sad će im i Turci okrenuti leđa.Nema od Rusa ništa. E moji Srbi šta će te sad ? Nema više hvaljenja sad se oklempite i molite se bogu svakog dana.Putin ? Ha ha ha.Kažete da se mijenja situacija u svijetu.Pa tačno mijenja se ali u čiju korist.Ha ha ha ha Putin ha ha ha.

ODGOVORITE
Name

re

16.04.2018 19:59

E moj crni Ramo samo se ti smej, ko se zadnji smeje najslađe je. Držite se vi svojih saveznika kao u II svetskom ratu, pa će te na kraju tražiti spas kod Rusa.

Name

Odavno poznato

16.04.2018 20:37

Turcinu nikad ne vjeruj. Tako su babe govorile u mom kraju.Rusi to sigurno bolje znaju od nas.