Дрогу “продали“ инспекторима

Баш у моментима док је један од осумњичених у недјељу у Бањалуци требало да оконча планирану примопредају чистог кокаина, ухапсили су га инспектори прерушени у купце, и тако ударили печат на акцију "Експерт", која траје већ неколико мјесеци.

Република Српска 16.04.2018 | 18:41
Дрогу “продали“ инспекторима
Сазнају то "Независне" незванично, а како је потврђено, у тој акцији ухапшени су Бањалучани Мирче Керкез (33) и Срђан Велимировић (22), те Лакташани Никола Гајић (22) и Жарко Белензада (40).

Према незваничним информацијама, пали су у сачекуши коју су им припремили инспектори.

Извори су јуче испричали да је примопредаја договорена на периферији Бањалуке, гдје је кокаин на договорено мјесто возилом довезао Керкез, а када је узео паре за дрогу, инспектори у цивилу су га ухапсили, а затим су ухватили и преостале.

У склопу ове акције претресено је прекјуче осам локација на ширем подручју Бањалуке, те је заплијењено 1.217 грама кокаина, те 102 грама марихуане.

"Пронађене су и  прецизне ваге за вагање дроге и остали докази", рекао је саговорник "Независних". Дакле, како незванично сазнајемо, код Керкеза је пронађен кокаин, а код Гајића марихуана.

Против четворице ухапшених извјештај је јуче поднесен Окружном јавном тужилаштву Бањалука, које до закључења овог броја "Независних" није одлучило да ли ће затражити да они буду смјештени иза браве.

Извор: НН

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Маки

16.04.2018 16:58

Ово ми прије лици на то да су инспектори одбили да плате робу тј да задрзе и новац и робу коју це онда да преко својих канала са улице да сјеку и препродају и тиме остваре јос вецу зараду. Кило кокаина се не продаје на слијепо, преко телефона непознатим купцима. Не будите наивни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Извор

16.04.2018 20:30

А јест мало цудно . хахахахаха Пресјекли су сами свој канал кад им је зафалило "добрих" вијести да замазу оци народу. Па људи моји Бањалука је смијесан град све се зна гдје ста ко има и одакле му . Па сви знају да је екипа око Ђоле Регодица ( Лукац га је цувао није он сигурно ударао пецате ) регистровала 3000 аута на фалс папире и ту узела пар милиона које је касније убацила у "посао", мало угоститељство а висе камата. Узели су овцама паре јос им касније возила одузета . Зна се ко даје паре на камату и коме и их даје. Зна се ко убацује то мало изудараног кокаина у град и ко га продаје. Зна се ко је урадио све пљацке у граду .Траве увијек фали . Ово дјубре од ексера дијеле дјеци за пар марака као тик-так бомбоне . Па ко мозе зивјети у таквом граду и надати се напретку себи и својој дјеци.

Name

Мале рибе

16.04.2018 17:38

То су мале рибе, само оправдање да МУП несто ради. За то вријеме велики нарко картели несметано раде и зарадјују милионе еура, у талу са властима наравно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велике рибе

16.04.2018 19:46

У велике рибе спадају наркомани што су убили Давида Драгичевића па их још увијек нико не хапси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Уу

16.04.2018 22:49

СКИНИТЕ.УНИФОРМЕ.КРИМИНАЛЦИ.И.ВИ.И.ИНСПЕКТОРИ.СВЕ.ЗНА.СТА.РАДИТЕ.И.КОГА.КРИЈЕТЕ.ЗАР.ЈЕ.У.НАСОЈ.ДРЗАВИ.ГЛАВНИ.ИЗВОР.И.ЗИВОТА.ДРОГА.И.УБИСТВА.И.ОСТАЛИ.КРИМИНАЛ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рене

17.04.2018 08:10

Каква смијурија па сваки дилер у Бања луци зна у главу сваког инспектора а онај ко ради са килама кокаина непада тако.

Name

Турбоскара

17.04.2018 08:39

Конкуренција.А ето и бесплатног допа за дил.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шта

17.04.2018 23:20

Знају инспектори,,? мора да су продавали дјецији пудер за гузе.