Drogu “prodali“ inspektorima

Baš u momentima dok je jedan od osumnjičenih u nedjelju u Banjaluci trebalo da okonča planiranu primopredaju čistog kokaina, uhapsili su ga inspektori prerušeni u kupce, i tako udarili pečat na akciju "Ekspert", koja traje već nekoliko mjeseci.

Republika Srpska 16.04.2018 | 18:41
Drogu “prodali“ inspektorima
Saznaju to "Nezavisne" nezvanično, a kako je potvrđeno, u toj akciji uhapšeni su Banjalučani Mirče Kerkez (33) i Srđan Velimirović (22), te Laktašani Nikola Gajić (22) i Žarko Belenzada (40).

Prema nezvaničnim informacijama, pali su u sačekuši koju su im pripremili inspektori.

Izvori su juče ispričali da je primopredaja dogovorena na periferiji Banjaluke, gdje je kokain na dogovoreno mjesto vozilom dovezao Kerkez, a kada je uzeo pare za drogu, inspektori u civilu su ga uhapsili, a zatim su uhvatili i preostale.

U sklopu ove akcije pretreseno je prekjuče osam lokacija na širem području Banjaluke, te je zaplijenjeno 1.217 grama kokaina, te 102 grama marihuane.

"Pronađene su i  precizne vage za vaganje droge i ostali dokazi", rekao je sagovornik "Nezavisnih". Dakle, kako nezvanično saznajemo, kod Kerkeza je pronađen kokain, a kod Gajića marihuana.

Protiv četvorice uhapšenih izvještaj je juče podnesen Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, koje do zaključenja ovog broja "Nezavisnih" nije odlučilo da li će zatražiti da oni budu smješteni iza brave.

Izvor: NN

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Maki

16.04.2018 18:58

Ovo mi prije lici na to da su inspektori odbili da plate robu tj da zadrze i novac i robu koju ce onda da preko svojih kanala sa ulice da sjeku i preprodaju i time ostvare jos vecu zaradu. Kilo kokaina se ne prodaje na slijepo, preko telefona nepoznatim kupcima. Ne budite naivni.

ODGOVORITE
Name

Izvor

16.04.2018 22:30

A jest malo cudno . hahahahaha Presjekli su sami svoj kanal kad im je zafalilo "dobrih" vijesti da zamazu oci narodu. Pa ljudi moji Banjaluka je smijesan grad sve se zna gdje sta ko ima i odakle mu . Pa svi znaju da je ekipa oko Đole Regodica ( Lukac ga je cuvao nije on sigurno udarao pecate ) registrovala 3000 auta na fals papire i tu uzela par miliona koje je kasnije ubacila u "posao", malo ugostiteljstvo a vise kamata. Uzeli su ovcama pare jos im kasnije vozila oduzeta . Zna se ko daje pare na kamatu i kome i ih daje. Zna se ko ubacuje to malo izudaranog kokaina u grad i ko ga prodaje. Zna se ko je uradio sve pljacke u gradu .Trave uvijek fali . Ovo djubre od eksera dijele djeci za par maraka kao tik-tak bombone . Pa ko moze zivjeti u takvom gradu i nadati se napretku sebi i svojoj djeci.

Name

Male ribe

16.04.2018 19:38

To su male ribe, samo opravdanje da MUP nesto radi. Za to vrijeme veliki narko karteli nesmetano rade i zaradjuju milione eura, u talu sa vlastima naravno.

ODGOVORITE
Name

Velike ribe

16.04.2018 21:46

U velike ribe spadaju narkomani što su ubili Davida Dragičevića pa ih još uvijek niko ne hapsi.

ODGOVORITE
Name

Uu

17.04.2018 00:49

SKINITE.UNIFORME.KRIMINALCI.I.VI.I.INSPEKTORI.SVE.ZNA.STA.RADITE.I.KOGA.KRIJETE.ZAR.JE.U.NASOJ.DRZAVI.GLAVNI.IZVOR.I.ZIVOTA.DROGA.I.UBISTVA.I.OSTALI.KRIMINAL.

ODGOVORITE
Name

Rene

17.04.2018 10:10

Kakva smijurija pa svaki diler u Banja luci zna u glavu svakog inspektora a onaj ko radi sa kilama kokaina nepada tako.

Name

Turboskara

17.04.2018 10:39

Konkurencija.A eto i besplatnog dopa za dil.

ODGOVORITE
Name

Šta

18.04.2018 01:20

Znaju inspektori,,? mora da su prodavali djeciji puder za guze.