Легендарни Лука: Сергеј иде у топ клуб за велике паре!

Али има једна нејасна ствар код њега. . .  Чувени Италијан прижељкује да види може ли Милинковић Савић да игра у најјачој конкуренцији.

Фудбал 17.04.2018 | 19:00
Легендарни Лука: Сергеј иде у топ клуб за велике паре!
Сергеј Милинковић Савић није успео у градском дербију ротив Роме да се упише у стрелце или асистенте, али је у мечу без голова опет био међу најбоље оцењеним играчима.

На крају утакмице је имао луд покушај када је покушао да савлада голмана Алисона са 70 метара, али је шут био благ. Један је од играча који је после мршавог дербија 0:0 добио похвале италијанске јавности. Међу онима који су га хвалили је и бивши италијански ас Ђанлука Вијали. Легенда Сампдорије, Јувентуса и Челсија очекује наредног лета велики трансфер Србина у неки од највећих клубова.

Али, има и дозу сумње како ће се Милинковић Савић уклопити у формацију неког јачег тима.

„Сергеј је велики играч. Сигурно иде у неки тп клуб, а Лотито ће зарадити огроман новац на њему. Међутим, имам једну малу недоумицу око њега. Интересује ме да ли може да игра у систему са двојицом офанзивних везних фудбалера у којем игра већина најбољих европских фудбалера“, рекао је Лука Вијали који ради као стручни консултант на једној италијанској ТВ станици.

Лацио ове сезоне углавном игра у формацијама 3-5-2 или 3-4-2-1 у којима Милинковић Савић нема дефанзивних обавеза као што би их имао у системима 4-3-3 који негују Реал Мадрид, Јувентус, ПСЖ... А сви они су заинтересовани за српског везисту.

Извор> моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар