Legendarni Luka: Sergej ide u top klub za velike pare!

Ali ima jedna nejasna stvar kod njega. . .  Čuveni Italijan priželjkuje da vidi može li Milinković Savić da igra u najjačoj konkurenciji.

Fudbal 17.04.2018 | 19:00
Legendarni Luka: Sergej ide u top klub za velike pare!
Sergej Milinković Savić nije uspeo u gradskom derbiju rotiv Rome da se upiše u strelce ili asistente, ali je u meču bez golova opet bio među najbolje ocenjenim igračima.

Na kraju utakmice je imao lud pokušaj kada je pokušao da savlada golmana Alisona sa 70 metara, ali je šut bio blag. Jedan je od igrača koji je posle mršavog derbija 0:0 dobio pohvale italijanske javnosti. Među onima koji su ga hvalili je i bivši italijanski as Đanluka Vijali. Legenda Sampdorije, Juventusa i Čelsija očekuje narednog leta veliki transfer Srbina u neki od najvećih klubova.

Ali, ima i dozu sumnje kako će se Milinković Savić uklopiti u formaciju nekog jačeg tima.

„Sergej je veliki igrač. Sigurno ide u neki tp klub, a Lotito će zaraditi ogroman novac na njemu. Međutim, imam jednu malu nedoumicu oko njega. Interesuje me da li može da igra u sistemu sa dvojicom ofanzivnih veznih fudbalera u kojem igra većina najboljih evropskih fudbalera“, rekao je Luka Vijali koji radi kao stručni konsultant na jednoj italijanskoj TV stanici.

Lacio ove sezone uglavnom igra u formacijama 3-5-2 ili 3-4-2-1 u kojima Milinković Savić nema defanzivnih obaveza kao što bi ih imao u sistemima 4-3-3 koji neguju Real Madrid, Juventus, PSŽ... A svi oni su zainteresovani za srpskog vezistu.

Izvor> mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar