Јоканов бисер је играч сезоне!

Велики таленат енглеског фудбала званично је био најбољи у Чемпионшипу у сезони 2017/18.

Фудбал 17.04.2018 | 16:00
Јоканов бисер је играч сезоне!
Без обзира на то да ли ће Фулам успети да се директно пласира у Премијер лигу или ће играти у плеј-офу, на Крејвен котиџ је стигло значајно признање.

Крилни играч екипе Славише Јокановића, млади Рајан Сесењон, званично је проглашен најбољим играчем Чемпионшипа за сезону 2017/18.

Енглески таленат, рођен 2000. године, одлучио је прошлог лета да остане у клубу упркос великим понудама и није погрешио. Под Јокановим вођством Јокановића је играо сјајно и у 46 наступа постигао је 14 голова и шест пута асистирао.

Нови млади репрезентативац енглеске раније у априлу номинован је и за најбољег младог играча на Острву (иако не наступа у Премијер лиги). Без обзира на лична признања, Сесењон остаје фокусиран на клупски циљ.

"Само желим да играм Премијер лигу са Фуламом. Тренутно смо у сјајној форми и желим да наставимо тако. Надам се да ћемо успети да се директно пласирамо, а ако не успемо - онда се надам да ћемо урадити све што можемо у плеј-офу", рекао је Сесењон.

Интересантно је да је за ову награду био предложен још један играч Фулама, "десетка" Том Керни (27). И то је потврда да у бившем премијерлигашку раде веома добар посао, као и одлична форма Александра Митровића, који је стигао у клуб минуле зиме.

Сада је пред Фуламом највећи циљ и имаће још три кола да га оствари.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар