Jokanov biser je igrač sezone!

Veliki talenat engleskog fudbala zvanično je bio najbolji u Čempionšipu u sezoni 2017/18.

Fudbal 17.04.2018 | 16:00
Jokanov biser je igrač sezone!
Bez obzira na to da li će Fulam uspeti da se direktno plasira u Premijer ligu ili će igrati u plej-ofu, na Krejven kotidž je stiglo značajno priznanje.

Krilni igrač ekipe Slaviše Jokanovića, mladi Rajan Sesenjon, zvanično je proglašen najboljim igračem Čempionšipa za sezonu 2017/18.

Engleski talenat, rođen 2000. godine, odlučio je prošlog leta da ostane u klubu uprkos velikim ponudama i nije pogrešio. Pod Jokanovim vođstvom Jokanovića je igrao sjajno i u 46 nastupa postigao je 14 golova i šest puta asistirao.

Novi mladi reprezentativac engleske ranije u aprilu nominovan je i za najboljeg mladog igrača na Ostrvu (iako ne nastupa u Premijer ligi). Bez obzira na lična priznanja, Sesenjon ostaje fokusiran na klupski cilj.

"Samo želim da igram Premijer ligu sa Fulamom. Trenutno smo u sjajnoj formi i želim da nastavimo tako. Nadam se da ćemo uspeti da se direktno plasiramo, a ako ne uspemo - onda se nadam da ćemo uraditi sve što možemo u plej-ofu", rekao je Sesenjon.

Interesantno je da je za ovu nagradu bio predložen još jedan igrač Fulama, "desetka" Tom Kerni (27). I to je potvrda da u bivšem premijerligašku rade veoma dobar posao, kao i odlična forma Aleksandra Mitrovića, koji je stigao u klub minule zime.

Sada je pred Fulamom najveći cilj i imaće još tri kola da ga ostvari.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar