Какав напад - Чичарито, Тевез и Балотели у истом тиму од љета?!

Није нереално. . .

Фудбал 17.04.2018 | 23:00
Какав напад - Чичарито, Тевез и Балотели у истом тиму од љета?!
Мексиканац Хавијер Ернандез Чичарито по свој прилици ће већ овог лета завршити своју другу енглеску авантуру.

Нападач Вест Хема не успева да се избори за статус стандардног првотимца у табору Чекићара, менаџер Дејвид Мојес га сматра алтернативом коју углавном уводи с клупе па је нападач незадовољан. Не мањка му понуда, иза њега је добар ЦВ, а најтраженији је преко баре у америчкој МЛС лиги.

Чак пет тимова из САД-а показала су интересовање за Ернандеза, а то су Лос Анђелес ФЦ, Колорадо Рапидс, Реал Солт Лејк, Колумбус Кру и главни фаворит и најзанимљивији Ди Си Јунајтед. Тим из Вашингтона има велике амбиције у летњем прелазном року, а према тврдњама тамошњег Вашингтон Поста, на листи жеља поред Чичарита су још и Италијан Марио Балотели (Ница) и Аргентинац Карлос Тевез (Бока).

Са њима тројицом би шпиц овог тима био фантастичан и убојит, ако неко има пара то су богати Амери па би Златан Ибрахимовић и остале МЛС суперзвезде могле да добију од лета занимљиву конкуренцију, а да лига да постане још боља и атрактивнија.

Балотели од лета постаје слободан играч пошто му истиче уговор у Ници, док за Чичарита и Тевезачелниоци Вашингтона морају да издвоје одређену своту за обештећење пошто обојица имају важеће уговоре са својим клубовима. У сваком случају, занимљиво би било видети их сву тројицу у шпицу једног тима.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар