Kakav napad - Čičarito, Tevez i Baloteli u istom timu od ljeta?!

Nije nerealno. . .

Fudbal 17.04.2018 | 23:00
Kakav napad - Čičarito, Tevez i Baloteli u istom timu od ljeta?!
Meksikanac Havijer Ernandez Čičarito po svoj prilici će već ovog leta završiti svoju drugu englesku avanturu.

Napadač Vest Hema ne uspeva da se izbori za status standardnog prvotimca u taboru Čekićara, menadžer Dejvid Mojes ga smatra alternativom koju uglavnom uvodi s klupe pa je napadač nezadovoljan. Ne manjka mu ponuda, iza njega je dobar CV, a najtraženiji je preko bare u američkoj MLS ligi.

Čak pet timova iz SAD-a pokazala su interesovanje za Ernandeza, a to su Los Anđeles FC, Kolorado Rapids, Real Solt Lejk, Kolumbus Kru i glavni favorit i najzanimljiviji Di Si Junajted. Tim iz Vašingtona ima velike ambicije u letnjem prelaznom roku, a prema tvrdnjama tamošnjeg Vašington Posta, na listi želja pored Čičarita su još i Italijan Mario Baloteli (Nica) i Argentinac Karlos Tevez (Boka).

Sa njima trojicom bi špic ovog tima bio fantastičan i ubojit, ako neko ima para to su bogati Ameri pa bi Zlatan Ibrahimović i ostale MLS superzvezde mogle da dobiju od leta zanimljivu konkurenciju, a da liga da postane još bolja i atraktivnija.

Baloteli od leta postaje slobodan igrač pošto mu ističe ugovor u Nici, dok za Čičarita i Tevezačelnioci Vašingtona moraju da izdvoje određenu svotu za obeštećenje pošto obojica imaju važeće ugovore sa svojim klubovima. U svakom slučaju, zanimljivo bi bilo videti ih svu trojicu u špicu jednog tima.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar