Видео: Како се у Звезди славила побједа?

Але але але о. . . ! Фудбалери Црвене звезде прославили су победу у 157. вечитом дербију у својој свлачионици уз песму, али су свесни да за титулу треба још тријумфа.

Фудбал 16.04.2018 | 08:00
Видео: Како се у Звезди славила побједа?
Они су победили Партизан 2:1 на свом терену у мечу који би могао да буде пресудан за титулу, уколико Звезда оствари бар још три победе до краја плеј-офа у коме је шест утакмица у игри.

Капитен Вујадин Савић није могао да помогне својој екипи на терену, па је његову улогу као стартер преузео Срђан Бабић поред Дамјана Ле Талека. 

"Јако тешко за гледање, али отворили смо утакмицу баш како треба повели смо брзо са 1:0, одмах дали други гол и све је било лакше. Било је доста узбудљиво. Жао ми је само што су се десиле оне немиле сцене на трибинама, надам се да нема повређених, битно је да смо ми лепо прославили ову победу на терену са навијачима. Идемо полако ка титули", рекао је у свлачионици Савић за клупску телевизију. 

Голман Милан Борјан није на крају успео да одбрани пенал Огњену Ожеговићу и каже да није требало да Звезда прими гол. 

"Нема везе, иде се даље, морамо још три, четири утакмице и да дижемо пехар", каже Борјан, а бек Филип Стојковић који је на дербију био капитен парафразира кошаркашког тренера Мирослава Николића и каже да је "све то нормално". 

Своје утиске су поделили и стрелци голова Александар Пешић и Немања Радоњић, а како је изгледало славље Звездиних играча, можете погледати на снимку испод.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар