Video: Kako se u Zvezdi slavila pobjeda?

Ale ale ale o. . . ! Fudbaleri Crvene zvezde proslavili su pobedu u 157. večitom derbiju u svojoj svlačionici uz pesmu, ali su svesni da za titulu treba još trijumfa.

Fudbal 16.04.2018 | 08:00
Video: Kako se u Zvezdi slavila pobjeda?
Oni su pobedili Partizan 2:1 na svom terenu u meču koji bi mogao da bude presudan za titulu, ukoliko Zvezda ostvari bar još tri pobede do kraja plej-ofa u kome je šest utakmica u igri.

Kapiten Vujadin Savić nije mogao da pomogne svojoj ekipi na terenu, pa je njegovu ulogu kao starter preuzeo Srđan Babić pored Damjana Le Taleka. 

"Jako teško za gledanje, ali otvorili smo utakmicu baš kako treba poveli smo brzo sa 1:0, odmah dali drugi gol i sve je bilo lakše. Bilo je dosta uzbudljivo. Žao mi je samo što su se desile one nemile scene na tribinama, nadam se da nema povređenih, bitno je da smo mi lepo proslavili ovu pobedu na terenu sa navijačima. Idemo polako ka tituli", rekao je u svlačionici Savić za klupsku televiziju. 

Golman Milan Borjan nije na kraju uspeo da odbrani penal Ognjenu Ožegoviću i kaže da nije trebalo da Zvezda primi gol. 

"Nema veze, ide se dalje, moramo još tri, četiri utakmice i da dižemo pehar", kaže Borjan, a bek Filip Stojković koji je na derbiju bio kapiten parafrazira košarkaškog trenera Miroslava Nikolića i kaže da je "sve to normalno". 

Svoje utiske su podelili i strelci golova Aleksandar Pešić i Nemanja Radonjić, a kako je izgledalo slavlje Zvezdinih igrača, možete pogledati na snimku ispod.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar