Наставак борбе против тероризма!?

Сиријски предсједник Башар ал Асад изјавио је данас да напад који су предводиле САД појачава ријешеност да се настави "борба и сламање тероризма у сваком дијелићу нације", преноси Ројтерс.

Свијет 14.04.2018 | 13:45
Наставак борбе против тероризма!?
Асад је то рекао у телефонском разговору са иранским колегом Хасаном Роханијем, саопштило је сиријско предсједништво.

Рохани је Асаду пренио да ће Иран наставити да буде уз Сирију, "изражавајући увјерење да та агресија неће ослабити ријешеност сиријског народа у рату против тероризма".

Сиријско предсједништво објавило је раније данас видео који приказује сиријског предсједника Башара ал Асада како јутрос стиже на посао, неколико сати након ваздушних удара на челу са САД у знак одговора на наводни хемијски напад у Думи.

"Јутро отпора", потпис је који прати кратки видео запис, дистрибуиран на Телеграм фиду сиријског предсједништва.

Америчке, британске и француске снаге гађале су протекле ноћи Сирију, у координисаној интервенцији западних власти против сиријског предсједника Башара ал-Асада, а као одговор на наводни прошлонедјељни напад отровним гасом у Сирији.

(Тањуг) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

А

14.04.2018 12:00

Цовјек на дан од војне побједе и као гадја терористе које сви зову становници Сирије, гадја их бојним отровима да би изазво бијес свијета ихааааааај кад би било да би било

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.04.2018 17:40

Највеци терориста је управо Асад. Побио и протерао 75% становника Сирије. Такви су злоцинци коим је битнија власт него народ.

Name

Са стране

14.04.2018 12:26

Амери су урадили колико су смели, чисто да се тотално не обрукају. Сад тари све пред собом, онај циркусант Трамп је показао да не сме ни да присмрди базама у којим су Руси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

15.04.2018 09:16

Ако мене питас они су јос и платили Русе да им дозволе да се мало испуцају за њихове интерне потребе.Ипак Холлywоод је у УСА.Платили најмање 5 милијарди УСД.