Nastavak borbe protiv terorizma!?

Sirijski predsjednik Bašar al Asad izjavio je danas da napad koji su predvodile SAD pojačava riješenost da se nastavi "borba i slamanje terorizma u svakom dijeliću nacije", prenosi Rojters.

Svijet 14.04.2018 | 13:45
Nastavak borbe protiv terorizma!?
Asad je to rekao u telefonskom razgovoru sa iranskim kolegom Hasanom Rohanijem, saopštilo je sirijsko predsjedništvo.

Rohani je Asadu prenio da će Iran nastaviti da bude uz Siriju, "izražavajući uvjerenje da ta agresija neće oslabiti riješenost sirijskog naroda u ratu protiv terorizma".

Sirijsko predsjedništvo objavilo je ranije danas video koji prikazuje sirijskog predsjednika Bašara al Asada kako jutros stiže na posao, nekoliko sati nakon vazdušnih udara na čelu sa SAD u znak odgovora na navodni hemijski napad u Dumi.

"Jutro otpora", potpis je koji prati kratki video zapis, distribuiran na Telegram fidu sirijskog predsjedništva.

Američke, britanske i francuske snage gađale su protekle noći Siriju, u koordinisanoj intervenciji zapadnih vlasti protiv sirijskog predsjednika Bašara al-Asada, a kao odgovor na navodni prošlonedjeljni napad otrovnim gasom u Siriji.

(Tanjug) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

A

14.04.2018 12:00

Covjek na dan od vojne pobjede i kao gadja teroriste koje svi zovu stanovnici Sirije, gadja ih bojnim otrovima da bi izazvo bijes svijeta ihaaaaaaaj kad bi bilo da bi bilo

ODGOVORITE
Name

Re

14.04.2018 17:40

Najveci terorista je upravo Asad. Pobio i proterao 75% stanovnika Sirije. Takvi su zlocinci koim je bitnija vlast nego narod.

Name

Sa strane

14.04.2018 12:26

Ameri su uradili koliko su smeli, čisto da se totalno ne obrukaju. Sad tari sve pred sobom, onaj cirkusant Tramp je pokazao da ne sme ni da prismrdi bazama u kojim su Rusi.

ODGOVORITE
Name

re

15.04.2018 09:16

Ako mene pitas oni su jos i platili Ruse da im dozvole da se malo ispucaju za njihove interne potrebe.Ipak Hollywood je u USA.Platili najmanje 5 milijardi USD.