Чемпионшип: Астон Вила осигурала плеј-оф!

Чета Стива Бруса тукла Лидс. . .

Фудбал 13.04.2018 | 23:35
Чемпионшип: Астон Вила осигурала плеј-оф!
Свака част Фуламу на свему што је урадио последњих недеља, али ни Астон Вила не одустаје од борбе за друго место и директан пласман у Премијер лигу. Екипа Стива Бруса тукла је у премијерном мечу 43. кола Лидс (1:0) пред својим навијачима и пришла на само два бода у друге позиције. Додуше, Вила има меч више од Фулама и два од Кардифа, који је тренутно трећи, но то навијаче некадашњег шампиона Европе не спречава да се надају. 

Астон Вила је имала већи посед, више шутева у оквир гола, више покушаја укупно и сасвим заслужено славила минималан тријумф. Тренутак одлуке догодио се у 29. минуту. Дуго су домаћи опседали гол Лидса, кружили око шеснаестерца, да би се акција завршила центаршутем са бока и одличним ударцем главом искусног Луиса Грабана са неких седам, осам метара. 

Вила је била боља и у после тог поготка, али до промене резултата није дошло. 

Чети Стива Бруса преостало је да одигра још три меча, да покуша да узме свих девет бодова против Ипсвича, Дербија и Милвола, те да сачека евентуалне киксеве Кардифа и Фулама. Шансе нису велике, плеј-оф је с ова три бода осигуран и представља реалност, али нада ће тињати све док буде математичких шанси...

ЧЕМПИОНШИП - 43. КОЛО:

Петак

Астон Вила - Лидс 1:0 (1:0)
/Грабан 29/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар