ТУР: Бабел бомбардује као некад!

Бешикташ силан!

Фудбал 14.04.2018 | 10:45
ТУР: Бабел бомбардује као некад!
Трећи тријумф заредом и Бешикташ је поново лидер. Барем до сутра. Екипа Сенола Гунеша прегазила је Ахисар резултатом 3:0 и остала у најужем кругу кандидата за титулу.

Пред ову утакмицу Гунеш је "припретио" својим играчима да жели рани гол, те да до краја шампионата не смеју ни бод да изгубе и они су очигледно претње озбиљно схватили. Рајан Бабел, који је вечерас одиграо као у најбољим данима, постигао је погодак за 0:1 у 4. минуту и најавио да ће шампион лагано архивирати ово гостовање. Холанђанин је оба гола постигао ван шеснаестерца, снажним ударцима, али други је био нешто баш посебно. Играо се 48. минут када је бивши нападач Ливерпула погодио за 3:0 и тако дефинитивно потврдио победу Бешикташа. 

Између два Бабелова поготка мрежу домаћина тресао је и Алваро Негредо. Душко Тошић одиаграо је свих 90 минута за госте. 

Ахисару је ово четврти везани меч на коме не зна за победу, па сада и у том клубу морају да брину о опстанку, јер су од зоне испадања удаљени свега шест бодова, а конкуренти тек треба да одиграју своје утакмице. 

Бешикташ у наредном колу дочекује Малатију, а онда иде на ноге Галатасарају. После тог сусрета биће много јасније ко преузима пол позицију у трци за титулу...  

ТУРСКА 1 - 29. КОЛО:

Петак

Ахисар - Бешикташ 0:3 (0:2)
/Бабел 3, 48, Негредо 20/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар