TUR: Babel bombarduje kao nekad!

Bešiktaš silan!

Fudbal 14.04.2018 | 10:45
TUR: Babel bombarduje kao nekad!
Treći trijumf zaredom i Bešiktaš je ponovo lider. Barem do sutra. Ekipa Senola Guneša pregazila je Ahisar rezultatom 3:0 i ostala u najužem krugu kandidata za titulu.

Pred ovu utakmicu Guneš je "pripretio" svojim igračima da želi rani gol, te da do kraja šampionata ne smeju ni bod da izgube i oni su očigledno pretnje ozbiljno shvatili. Rajan Babel, koji je večeras odigrao kao u najboljim danima, postigao je pogodak za 0:1 u 4. minutu i najavio da će šampion lagano arhivirati ovo gostovanje. Holanđanin je oba gola postigao van šesnaesterca, snažnim udarcima, ali drugi je bio nešto baš posebno. Igrao se 48. minut kada je bivši napadač Liverpula pogodio za 3:0 i tako definitivno potvrdio pobedu Bešiktaša. 

Između dva Babelova pogotka mrežu domaćina tresao je i Alvaro Negredo. Duško Tošić odiagrao je svih 90 minuta za goste. 

Ahisaru je ovo četvrti vezani meč na kome ne zna za pobedu, pa sada i u tom klubu moraju da brinu o opstanku, jer su od zone ispadanja udaljeni svega šest bodova, a konkurenti tek treba da odigraju svoje utakmice. 

Bešiktaš u narednom kolu dočekuje Malatiju, a onda ide na noge Galatasaraju. Posle tog susreta biće mnogo jasnije ko preuzima pol poziciju u trci za titulu...  

TURSKA 1 - 29. KOLO:

Petak

Ahisar - Bešiktaš 0:3 (0:2)
/Babel 3, 48, Negredo 20/

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar