Скупштина Билеће све по старом

Скупштина општине Билећа наставља по старом. И овај пут сједницу локланог парламента су обиљежиле увреде, оптужбе и пријетње, а по четври пут формирана је нова скупштинс већина и изабрано ново руководство.

Република Српска 13.04.2018 | 17:03
Скупштина Билеће све по старом
Одборник ПДП-а Срђан Роган и званично је приступио скупштинској већину која подржава СНСД-овог начелника Миљана Алексића, због чега је награђен функцијом предсједника Скупштине. Иако је до ове сједнице Роган био познат као један од највећих критичара власти и начелника Миљана Алексића каже да је овакву одлуку донио јер га је Алексић у свега неколико дана убиједио да има у плану бројне пројекте.  

"Господин начелник ме увјерио и доказао и показао да сигурно општина има ријешење и да ће кренути неком узлазном путањом" образложио је своју одлуку Роган. 

"Људи су поштено радили своје, видјели су с ким се може како се може", каже начелник Алексић.

Током распараве могле су се чути увреде и оптужбе на рачун новог предсјдника Скупштине, који је на тој функцији већ био у већини која је била против Алексића.

Предсједник клуба "Звездано небо" Дражен Дунђер предњачио је у томе, а није штедио ни начелника Алексића. У једном тренутку Лазар Капор, такође члан "Зведзадног неба" запријетио је блокадом рада парламената и физичким обрачуном са Роганом уколико не допсути једној породици да одборницима изнесе свој проблем. У исто вријеме у опозцији су тврдили и да је нови предсједник добро наплатио свој прелазак у скупштинску већину.       

"То је глупост једна чиста, једна ноторна лаж. Нити ми је ко нудио, нити сам ја тражио, нити ми је ко дао једну једину марку", тврди Роган.

"Знате да Срђан Роган није урадио нешто што треба да уради за добро Билеће, него за прљав посао који одговара начелнику општине Миљану Алеклсићу", навео је Дражен Дунђер.

Радослав Брчић на претходној сједници као члан СНСД-а није подржао своје страначке колеге, каже да не прихавата искључење из те странке и тврди да је захваљујући њему подигнута цијена одборницима, због чега као једино ријешење види распушатање парламента и оставаку начелника.

"Не да су купују овдје одборници као као стока, ето тако. Ово је четврти одборник којег купује, а туда причају да сам се ја продао" истакао је Брчић.

Тако се у билећком парламенту поново могло чути све и свашта, а у једном тренутку одборник ДНС-а Славко Дангубић комплетан "криви навод" искористио је да искритикује једног од новинара.  



БН телевизија

 

 

 

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

истина

13.04.2018 16:07

Србима не требају непријатељи, довољни су сами себи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ДОБРО БИЛЕЦЕ

13.04.2018 16:57

Срдјан Поган то није урадио из лицног интереса него ради опстег, за народ!

Name

Па

13.04.2018 17:30

Је л и овај папак?

ОДГОВОРИТЕ
Name

тб

13.04.2018 19:15

Не није срђан папак он је нико и ништ.То је један најобичнији смрад,преварант ситни пошто нема капацитет да буде велики мада би волио али пошто му нико невјерује остаје мали преварант.