Skupština Bileće sve po starom

Skupština opštine Bileća nastavlja po starom. I ovaj put sjednicu loklanog parlamenta su obilježile uvrede, optužbe i prijetnje, a po četvri put formirana je nova skupštins većina i izabrano novo rukovodstvo.

Republika Srpska 13.04.2018 | 17:03
Skupština Bileće sve po starom
Odbornik PDP-a Srđan Rogan i zvanično je pristupio skupštinskoj većinu koja podržava SNSD-ovog načelnika Miljana Aleksića, zbog čega je nagrađen funkcijom predsjednika Skupštine. Iako je do ove sjednice Rogan bio poznat kao jedan od najvećih kritičara vlasti i načelnika Miljana Aleksića kaže da je ovakvu odluku donio jer ga je Aleksić u svega nekoliko dana ubijedio da ima u planu brojne projekte.  

"Gospodin načelnik me uvjerio i dokazao i pokazao da sigurno opština ima riješenje i da će krenuti nekom uzlaznom putanjom" obrazložio je svoju odluku Rogan. 

"Ljudi su pošteno radili svoje, vidjeli su s kim se može kako se može", kaže načelnik Aleksić.

Tokom rasparave mogle su se čuti uvrede i optužbe na račun novog predsjdnika Skupštine, koji je na toj funkciji već bio u većini koja je bila protiv Aleksića.

Predsjednik kluba "Zvezdano nebo" Dražen Dunđer prednjačio je u tome, a nije štedio ni načelnika Aleksića. U jednom trenutku Lazar Kapor, takođe član "Zvedzadnog neba" zaprijetio je blokadom rada parlamenata i fizičkim obračunom sa Roganom ukoliko ne dopsuti jednoj porodici da odbornicima iznese svoj problem. U isto vrijeme u opozciji su tvrdili i da je novi predsjednik dobro naplatio svoj prelazak u skupštinsku većinu.       

"To je glupost jedna čista, jedna notorna laž. Niti mi je ko nudio, niti sam ja tražio, niti mi je ko dao jednu jedinu marku", tvrdi Rogan.

"Znate da Srđan Rogan nije uradio nešto što treba da uradi za dobro Bileće, nego za prljav posao koji odgovara načelniku opštine Miljanu Aleklsiću", naveo je Dražen Dunđer.

Radoslav Brčić na prethodnoj sjednici kao član SNSD-a nije podržao svoje stranačke kolege, kaže da ne prihavata isključenje iz te stranke i tvrdi da je zahvaljujući njemu podignuta cijena odbornicima, zbog čega kao jedino riješenje vidi raspušatanje parlamenta i ostavaku načelnika.

"Ne da su kupuju ovdje odbornici kao kao stoka, eto tako. Ovo je četvrti odbornik kojeg kupuje, a tuda pričaju da sam se ja prodao" istakao je Brčić.

Tako se u bilećkom parlamentu ponovo moglo čuti sve i svašta, a u jednom trenutku odbornik DNS-a Slavko Dangubić kompletan "krivi navod" iskoristio je da iskritikuje jednog od novinara.  



BN televizija

 

 

 

 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

istina

13.04.2018 16:07

Srbima ne trebaju neprijatelji, dovoljni su sami sebi.

ODGOVORITE
Name

ZA DOBRO BILECE

13.04.2018 16:57

Srdjan Pogan to nije uradio iz licnog interesa nego radi opsteg, za narod!

Name

Па

13.04.2018 17:30

Је л и овај папак?

ODGOVORITE
Name

tb

13.04.2018 19:15

Ne nije srđan papak on je niko i ništ.To je jedan najobičniji smrad,prevarant sitni pošto nema kapacitet da bude veliki mada bi volio ali pošto mu niko nevjeruje ostaje mali prevarant.