Тадићева сљедећа станица је Италија?!

Али, Интер више није прва опција! Србину се нуди шанса да оживи каријеру. . .

Фудбал 15.04.2018 | 23:30
Тадићева сљедећа станица је Италија?!
Шта год да се деси са Саутемптоном на крају сезоне, Душану Тадићу се пружа шанса за излаз са Сент Мериза. Иако Србин игра у лошој форми ове сезоне као и већина Светаца, Италија би могла да буде лука спаса.

Без обзира да ли ће Саутемптоном остати у Премијер лиги или испасти у Чемпионшип (што је вероватнија опција),Тадић готово сигурно одлази на крају сезоне из клуба. Одавно је познато да је Србин један од играча које би Интер радо видео у својим редовима, а сада се помиње и Рома. Не случајно, јер је Ромин директорМонћи желео Тадића да доведе у Севиљу пре неколико година.

Раније се помињало да Србин има откупну клаузулу од 17.000.000 евра на Сент Меризу што не би требало да буде препрека за Рому. Поготово после пласмана у полуфинале Лигу шампиона који је Вучици донео додатни новац и престиж.

Тадић би могао да крене стопама земљака Коларова и да у Роми оживи каријеру. Тадић има 29 година и ово је последња шанса да коначно у каријери заигра за неки велики клуб. У Саутемптону је већ четврту сезону, а уговор му истиче 2020. године. Међутим, ако Свеци испадну у Чемпионшип мораће да се решавају играча са високим уговорима међу којима је и Тадић.

Србин се ове сезоне уклопио у лошу сезону Саутемптона и има по три гола и асистенције на 30 утакмица. Ипак, сунце Рима и Италије би могло да га огреје после сивила енгелског југа... Рома игра фудбал који би одговарао Тадићу и у који би се лако уклопио. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар