Tadićeva sljedeća stanica je Italija?!

Ali, Inter više nije prva opcija! Srbinu se nudi šansa da oživi karijeru. . .

Fudbal 15.04.2018 | 23:30
Tadićeva sljedeća stanica je Italija?!
Šta god da se desi sa Sautemptonom na kraju sezone, Dušanu Tadiću se pruža šansa za izlaz sa Sent Meriza. Iako Srbin igra u lošoj formi ove sezone kao i većina Svetaca, Italija bi mogla da bude luka spasa.

Bez obzira da li će Sautemptonom ostati u Premijer ligi ili ispasti u Čempionšip (što je verovatnija opcija),Tadić gotovo sigurno odlazi na kraju sezone iz kluba. Odavno je poznato da je Srbin jedan od igrača koje bi Inter rado video u svojim redovima, a sada se pominje i Roma. Ne slučajno, jer je Romin direktorMonći želeo Tadića da dovede u Sevilju pre nekoliko godina.

Ranije se pominjalo da Srbin ima otkupnu klauzulu od 17.000.000 evra na Sent Merizu što ne bi trebalo da bude prepreka za Romu. Pogotovo posle plasmana u polufinale Ligu šampiona koji je Vučici doneo dodatni novac i prestiž.

Tadić bi mogao da krene stopama zemljaka Kolarova i da u Romi oživi karijeru. Tadić ima 29 godina i ovo je poslednja šansa da konačno u karijeri zaigra za neki veliki klub. U Sautemptonu je već četvrtu sezonu, a ugovor mu ističe 2020. godine. Međutim, ako Sveci ispadnu u Čempionšip moraće da se rešavaju igrača sa visokim ugovorima među kojima je i Tadić.

Srbin se ove sezone uklopio u lošu sezonu Sautemptona i ima po tri gola i asistencije na 30 utakmica. Ipak, sunce Rima i Italije bi moglo da ga ogreje posle sivila engelskog juga... Roma igra fudbal koji bi odgovarao Tadiću i u koji bi se lako uklopio. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar