Ускоро наставак градње прелаза

Делегације Босне и Херцеговине и Републике Србије, на преговорима одржаним у Београду, усагласиле су Нацрт споразума о граничним прелазима између двије државе те договориле да ће учинити додатне напоре да се убрза процедура за потписивање овог споразума.

Босна и Херцеговина 13.04.2018 | 11:57
Ускоро наставак градње прелаза
Потписивањем споразума о граничним прелазима између Републике Србије и Босне и Херцеговине, којим је, између осталог, утврђена категорија граничног прелаза Братунац - Љубовија, стварају се претпоставке за наставак изградње овог заједничког граничног прелаза.



Такође, закључивање овог споразума ће бити значајан корак у даљем унапријеђењу сарадње између Србије и Босне и Херцеговине и стварању услова за лакше кретање људи и роба, односно успостављања једноставног и ефикасаног система контроле преласка државне границе.

Осим преговора о Нацрту споразума о граничним прелазима, разговарано је на експертском нивоу о тексту Нацрта споразума о пограничном саобраћају, наведено је у саопштењу Министарства безбједности БиХ. 

(БН) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

поскок

13.04.2018 10:33

Видите да то отварање граничног прелаза и моста буде на дан изборне тишине у октобру и да врпцу пресјече владајућа гарнитура у РС-у како би им Србија помогла да и даље остану на власти?Ипак неко свјесно дијели Србе са ове стране Дрине!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОЈКО

13.04.2018 11:35

Браво за вијеце министара БиХ које дало 12 милиона КМ за овај мост који це повезати Дрзаву Босну и Херцеговину са Србијом и појацати границу БиХ са сусједном Србијом.

Name

ПП

13.04.2018 18:04

Гојко се вратио својим коријенима.

Name

босанко

13.04.2018 17:43

а гдје је додо или његова мезимица на потписивању хихихих

ОДГОВОРИТЕ