Жријеб за Лигу Европе је у подне...

Да ли је и даље Салцбург најпожељнији ривал? Аустријски тим после скалпа Лација итекако има велике амбиције у друштву Арсенала, Атлетика и Марсеља.

Фудбал 13.04.2018 | 09:45
Жријеб за Лигу Европе је у подне...
Жреб за полуфинале Лиге Европе на програму је сутра у Ниону тачно у подне, а куглице извлачи амбасадор финала Ерик Абидал.

УЕФА је одлучила да мало промени досадашњу праксу, па ће жреб овог такмичења претходити жребу парова за полуфинале Лиге шампиона. Зашто, знају само у европској кући фудбала...

За финале у Лиону бориће се четири тима, а после узбудљивих четвртфинала у завршници су се нашли Атлетико Мадрид, Арсенал, Салцбург и Олимпик из Марсеља.

Нема никаквих препрека, свако може са сваким, а на први поглед Салцбург делује као најпожељнији ривал. Делује, али... Ако погледамо вечерашњу партију аустријског шампиона који је просто демолирао Лацио са 4:1, јасно је да се овај тим неће никоме склонити и да намерава да се до краја бори за овај трофеј.

О снази Атлетика и Арсенала не треба пуно да пишемо, а ту је и сјајни Олимпик из Марсеља који на свом Велодрому просто гута ривале.

Нема сумње, ко год кога да извуче, гледаћемо врхунска два полуфинала, а термини су 26. април и 3. март.

За крај и један куриозитет. УЕФА ће по завршетку полуфинала уприличити и жреб за финале Лиге Европе, а разлог је утврђивање домаћинства пошто се меч за трофеј игра на неутралном терену у Лиону (16. маја). 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар