Будућност означила нападача на Гордића...

Кошаркашки клуб Будућност објавио је данас сазнања о особи за коју сумња да је напала кошаркаша подгоричке екипе Немању Гордића после друге утакмице финала плеј-офа АБА лиге против Црвене звезде у Београду.

Кошарка 13.04.2018 | 11:30
Будућност означила нападача на Гордића...
Спортски директор КК Будућност Гаврило Пајовић рекао је данас да је "господин са презименом које почиње на слово Ф напао нашег играча испред тунела, а питом је та особа имала званичну акредитацију Црвене звезде".

"Нико из Звезде нам није пришао да објасни тај гест. Срамно је да се то дозволи, да се играчима метар од терена деси непријатна ситуација. Гордић ми је рекао какве му је речи упутило лице са званичном акредитацијом, знамо о коме је реч... Али од Звезде нисмо добили било какав коментар", рекао је Пајовић уочи треће и четврте утакмице финалне серије (петак и субота) у дворани "Морача" у Подгорици.

Црногорски медији објавили су у међувремену пуно име и презиме ове особе која је осумњичена за напад на кошаркаша Будућности и бившег играча Партизана, уз додатак да је иста особа и раније правила инциденте и "провоцирала противничке играче", наводећи случај Богдана Богдановића, док је још био играч Партизана.

Медији у Подгорици наводе и да је непријатност доживео и председник Будућности Драган Бокан, када су га гађали током прве утакмице у Београду.

Упоредо са овим иде и прича да Будућност, у случају да освоји АБА лигу, неће моћи да игра Евролигу, јер нема потребну дворану (минимум 5.000 места). Ову вест објавио је "Спортски журнал", али је председник Будућности Бокан то одлучно демантовао.

"Написи у медијима да Будућност неће моћи да игра Евролигу ни ако освоји титулу у АБА лиги ме чине задовољним и срећним, јер показују да смо моћан клуб и да нас се ривали плаше. И треба да нас се плаше, а плашиће нас се и у годинама које следе. Знамо врло добро из које кухиње стижу информације о проблемима са двораном. Већ сам више пута рекао, али није ми тешко да поновим. Поручујем свима који су забринути за то да ли ће Будућност играти Евролигу или не, ако на спортском терену изборимо право за елитно такмичење, разлога за бригу нема. Сигурно ћемо бити у Евролиги!", поручио је Драган Бокан у изјави за Спорт клуб. 

Извор: мондо.ме

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Кал

13.04.2018 10:54

Шта очекиват од братије.?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока

13.04.2018 11:51

Кад су Црногорци били Србима братија,видиш да провоцирају и у хотелу а шта очекивати у дворани.

ОДГОВОРИТЕ