Болт: Фудбал сам играо на улици, са флашама, босоног...

Вишеструки олимпијски атлетски шампион Јусеин Болт одбацио је могућност повратка такмичењима на Олимпијским играма у Токију 2020. године.

Фудбал 15.04.2018 | 16:00
Болт: Фудбал сам играо на улици, са флашама, босоног...
Болт је завршио каријеру прошлог лета на Светском првенству у Лондону и од тада је учествовао у разним промотивним манифестацијама, али је и тренирао фудбал са првим тимом Борусије из Дортмунда.

На конференцији за медије на Играма Комонвелта Болт је упитан о могућности повратка такмичењима у Токију 2020. године. Новинар је питао: "Да ли сам у праву или грешим", а Болт је одговорио: "Грешите".

Јамајчанин је светски рекордер у тркама на 100 и 200 метара, а упитан да ли мисли да ће његов рекорд од 9,85 секунди бити срушен, Болт је одговорио: "Надам се да се то неће ускоро догодити".

Он је рекао и да жели да се бави фудбалом, а тренирао је са играчима Борусије у склопу припрема за добротворну утакмицу на Олд Трафорду у Манчестеру 10. јуна.

Такође, 31-годишњи Јамајчанин упитан је да ли се некада осврне на каријеру и достигнућа.

"Наравно. Мој најболи пријатељ и ја се увек питамо да ли је могуће да смо то остварили? Фудбал сам играо на улици, са флашама, свиме што ми је пало под руку. Трчао сам босоног и веома сам срећан што сам могао да инспиришем људе", рекао је Болт.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар