Bolt: Fudbal sam igrao na ulici, sa flašama, bosonog...

Višestruki olimpijski atletski šampion Jusein Bolt odbacio je mogućnost povratka takmičenjima na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine.

Fudbal 15.04.2018 | 16:00
Bolt: Fudbal sam igrao na ulici, sa flašama, bosonog...
Bolt je završio karijeru prošlog leta na Svetskom prvenstvu u Londonu i od tada je učestvovao u raznim promotivnim manifestacijama, ali je i trenirao fudbal sa prvim timom Borusije iz Dortmunda.

Na konferenciji za medije na Igrama Komonvelta Bolt je upitan o mogućnosti povratka takmičenjima u Tokiju 2020. godine. Novinar je pitao: "Da li sam u pravu ili grešim", a Bolt je odgovorio: "Grešite".

Jamajčanin je svetski rekorder u trkama na 100 i 200 metara, a upitan da li misli da će njegov rekord od 9,85 sekundi biti srušen, Bolt je odgovorio: "Nadam se da se to neće uskoro dogoditi".

On je rekao i da želi da se bavi fudbalom, a trenirao je sa igračima Borusije u sklopu priprema za dobrotvornu utakmicu na Old Trafordu u Mančesteru 10. juna.

Takođe, 31-godišnji Jamajčanin upitan je da li se nekada osvrne na karijeru i dostignuća.

"Naravno. Moj najboli prijatelj i ja se uvek pitamo da li je moguće da smo to ostvarili? Fudbal sam igrao na ulici, sa flašama, svime što mi je palo pod ruku. Trčao sam bosonog i veoma sam srećan što sam mogao da inspirišem ljude", rekao je Bolt.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar