Мелоун: Јокић је био сјајан!

Добро је ово искуство за младе играче! Мајк Мелоун, тренер Денвера Нагетса, похвалио је партију Николе Јокића и потом додао да ће екипа покушати да искористи "болан пораз као искуство".

Кошарка 12.04.2018 | 19:15
Мелоун: Јокић је био сјајан!
"Разочаравајући завршетак сезоне и тежак пораз... Момци су се борили и играли компетитвно, а на крају смо изгубили у продужетку", рекао је Мелоун после меча.

Српски кошаркаш одиграо је одличан меч пошто је постигао 35 поена, уз 10 скокова, али у завршници меча Таџ Гибсон је играо одбрану на граници фаула (вероватно и преко те границе) и Јокић није успео да постигне неке одлучујуће поене.

"Надамо се да ћемо искористити ово искуство за наредну сезону. Никола је био сјајан, играчи су иступили у елиминационим утакмицама и један од њих је Јокић", казао је Малоун,

Денвер је у последњем мечу лигашког дела НБА поражен од Минесоте после продужетка и ни ове сезоне неће играти у плеј-офу.

"Остали смо 'кратких рукава', боли овај пораз, али честитам мојим момцима јер су дали све што су имали. Много људи је после пораза од Торонта 'одустало од нас'. Али, играчи нису, веровали смо и имали смо шансу...", рекао је шеф струке Денвера.

Малоун је још једном казао да је ово добро искуство за младе играче попут Џамала Марија, Герија Хериса и Николу Јокића.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар