Meloun: Jokić je bio sjajan!

Dobro je ovo iskustvo za mlade igrače! Majk Meloun, trener Denvera Nagetsa, pohvalio je partiju Nikole Jokića i potom dodao da će ekipa pokušati da iskoristi "bolan poraz kao iskustvo".

Košarka 12.04.2018 | 19:15
Meloun: Jokić je bio sjajan!
"Razočaravajući završetak sezone i težak poraz... Momci su se borili i igrali kompetitvno, a na kraju smo izgubili u produžetku", rekao je Meloun posle meča.

Srpski košarkaš odigrao je odličan meč pošto je postigao 35 poena, uz 10 skokova, ali u završnici meča Tadž Gibson je igrao odbranu na granici faula (verovatno i preko te granice) i Jokić nije uspeo da postigne neke odlučujuće poene.

"Nadamo se da ćemo iskoristiti ovo iskustvo za narednu sezonu. Nikola je bio sjajan, igrači su istupili u eliminacionim utakmicama i jedan od njih je Jokić", kazao je Maloun,

Denver je u poslednjem meču ligaškog dela NBA poražen od Minesote posle produžetka i ni ove sezone neće igrati u plej-ofu.

"Ostali smo 'kratkih rukava', boli ovaj poraz, ali čestitam mojim momcima jer su dali sve što su imali. Mnogo ljudi je posle poraza od Toronta 'odustalo od nas'. Ali, igrači nisu, verovali smo i imali smo šansu...", rekao je šef struke Denvera.

Maloun je još jednom kazao da je ovo dobro iskustvo za mlade igrače poput Džamala Marija, Gerija Herisa i Nikolu Jokića.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar