Куп БиХ: Крупа већ у финалу! Разбијена Звијезда 09 са 4:0!

Фудбалери из Крупе на Врбасу декласирали прволигаша РС Звијезду 09 у Етно селу Станишићи и практично већ у првом мечу ријешили питање путника у финале Купа Босне и Херцеговине.

Фудбал 11.04.2018 | 18:30
Куп БиХ: Крупа већ у финалу! Разбијена Звијезда 09 са 4:0!
Већ у првом мечу, тачније у првих 45 минута дуела у Етно селу Станишићи, фудбалери Крупе ријешили су питање побједника и путника у финале Купа Босне и Херцеговине.

Тим Слободана Старчевића одиграо је сјајно прво полувријеме на гостовању Звијезди 09 и на паузи водио 4:0, па реванш у Крупи дочекује са огромном предношћу.

ЗВИЈЕЗДА 09 - КРУПА 0:4 (0:4)

Већ у шестом минуту гости су повели голом Нусмира Фајића, да би већ у 10. минуту убојити голгетер својим другим голом најавио убједљив тријумф Крупе.

Услиједио је период нешто боље игре домаћина, али је Фајић трећим голом и хет-триком у 34. минуту срушио све наде прволигаша Републике Српске да може доћи до повољног резултата пред својим навијачима.

До одласка на одмор, Крупљани су постигли још један гол. Млади Немања Миросављевић у посљедњим тренуцима првог полувремена повисио је на 4:0 и тако запечатио судбину Звијезде 09.

У наставку сусрета домаћин је био конкретнији, али није успио да постигне бар утјешни погодак, тако да реванш сусрет за седам дана у Крупи на Врбасу дочекује са велика четири гола заостатка.

У другом полуфиналу састају се Жељезничар и Слобода. Први меч на "Грбавици" почео је у 18 часова.

ЗВИЈЕЗДА 09: Лакић, Бабић, Бајић, Махмутовић (60. Филиповић), Крајишник, Хусеинбашић, Златковић, Мазић, Макарић (68. Станић), Трипковић, Говедарица. Тренер: Миодраг Пантелић.

КРУПА: Фејзић, Максимовић, Љубеновић (73. Бановић), Дујаковић, Вукотић, Никодијевић, Миросављевић, Балабановић, Алексић, Фајић (83. Лукић), Марјановић (68. Шамара). Тренер: Слободан Старчевић.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар