Kup BiH: Krupa već u finalu! Razbijena Zvijezda 09 sa 4:0!

Fudbaleri iz Krupe na Vrbasu deklasirali prvoligaša RS Zvijezdu 09 u Etno selu Stanišići i praktično već u prvom meču riješili pitanje putnika u finale Kupa Bosne i Hercegovine.

Fudbal 11.04.2018 | 18:30
Kup BiH: Krupa već u finalu! Razbijena Zvijezda 09 sa 4:0!
Već u prvom meču, tačnije u prvih 45 minuta duela u Etno selu Stanišići, fudbaleri Krupe riješili su pitanje pobjednika i putnika u finale Kupa Bosne i Hercegovine.

Tim Slobodana Starčevića odigrao je sjajno prvo poluvrijeme na gostovanju Zvijezdi 09 i na pauzi vodio 4:0, pa revanš u Krupi dočekuje sa ogromnom prednošću.

ZVIJEZDA 09 - KRUPA 0:4 (0:4)

Već u šestom minutu gosti su poveli golom Nusmira Fajića, da bi već u 10. minutu ubojiti golgeter svojim drugim golom najavio ubjedljiv trijumf Krupe.

Uslijedio je period nešto bolje igre domaćina, ali je Fajić trećim golom i het-trikom u 34. minutu srušio sve nade prvoligaša Republike Srpske da može doći do povoljnog rezultata pred svojim navijačima.

Do odlaska na odmor, Krupljani su postigli još jedan gol. Mladi Nemanja Mirosavljević u posljednjim trenucima prvog poluvremena povisio je na 4:0 i tako zapečatio sudbinu Zvijezde 09.

U nastavku susreta domaćin je bio konkretniji, ali nije uspio da postigne bar utješni pogodak, tako da revanš susret za sedam dana u Krupi na Vrbasu dočekuje sa velika četiri gola zaostatka.

U drugom polufinalu sastaju se Željezničar i Sloboda. Prvi meč na "Grbavici" počeo je u 18 časova.

ZVIJEZDA 09: Lakić, Babić, Bajić, Mahmutović (60. Filipović), Krajišnik, Huseinbašić, Zlatković, Mazić, Makarić (68. Stanić), Tripković, Govedarica. Trener: Miodrag Pantelić.

KRUPA: Fejzić, Maksimović, Ljubenović (73. Banović), Dujaković, Vukotić, Nikodijević, Mirosavljević, Balabanović, Aleksić, Fajić (83. Lukić), Marjanović (68. Šamara). Trener: Slobodan Starčević.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar