Замљама Балкана треба стабилност

Члан Предсједништва БиХ из Републике Српске Младен Иванић рекао је данас у Истанбулу да су земље западног Балкана суочене са многим изазовима, али да је заједничка жеља свих да буду обезбијеђени политичка стабилност и шанса за економски развој.

Босна и Херцеговина 11.04.2018 | 16:51
Замљама Балкана треба стабилност
Из Предсједништва БиХ саопштено је да је Иванић ово рекао у обраћању учесницима 21. евроазијског економског самита у Истанбулу, којима је говорио о политичким и економским приликама.

Иванић је честитао Турској на резултатима њене економије, упркос компликованим приликама, те нагласио да она може да буде примјер и другим земљама.

Он је рекао да је БиХ захвална Турској због значајне економске подршке и мјера које су омогућиле интензивнију пољопривредну производњу.

Иванић се на маргинама 21. евроазијског економског самита у Истанбулу сусрео и са македонским предсједником Ђорђем Ивановим, турским премијером Биналијем Јилдиримом и другим званичницима.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Са Новоматицом???

11.04.2018 22:19

Мој Младене,јабуко моја......са Новоматицом стабилности нема.....а ту шупљу причу остави за малу дјецу....БиХ са своја два ентитета служи као праоница прљавог новца........тамо гдје се прање новца приводи крају,као што је случај са БиХ,рат је неминован јер у рату сви докази нестају.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

12.04.2018 13:45

Ни у БИХ не постоји стабилност,прво очистите своје двориште и авлије,па онда у свет.

ОДГОВОРИТЕ