Zamljama Balkana treba stabilnost

Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić rekao je danas u Istanbulu da su zemlje zapadnog Balkana suočene sa mnogim izazovima, ali da je zajednička želja svih da budu obezbijeđeni politička stabilnost i šansa za ekonomski razvoj.

Bosna i Hercegovina 11.04.2018 | 16:51
Zamljama Balkana treba stabilnost
Iz Predsjedništva BiH saopšteno je da je Ivanić ovo rekao u obraćanju učesnicima 21. evroazijskog ekonomskog samita u Istanbulu, kojima je govorio o političkim i ekonomskim prilikama.

Ivanić je čestitao Turskoj na rezultatima njene ekonomije, uprkos komplikovanim prilikama, te naglasio da ona može da bude primjer i drugim zemljama.

On je rekao da je BiH zahvalna Turskoj zbog značajne ekonomske podrške i mjera koje su omogućile intenzivniju poljoprivrednu proizvodnju.

Ivanić se na marginama 21. evroazijskog ekonomskog samita u Istanbulu susreo i sa makedonskim predsjednikom Đorđem Ivanovim, turskim premijerom Binalijem Jildirimom i drugim zvaničnicima.

(Srna)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Sa Novomaticom???

11.04.2018 22:19

Moj Mladene,jabuko moja......sa Novomaticom stabilnosti nema.....a tu šuplju priču ostavi za malu djecu....BiH sa svoja dva entiteta služi kao praonica prljavog novca........tamo gdje se pranje novca privodi kraju,kao što je slučaj sa BiH,rat je neminovan jer u ratu svi dokazi nestaju.....

ODGOVORITE
Name

007

12.04.2018 13:45

Ni u BIH ne postoji stabilnost,prvo očistite svoje dvorište i avlije,pa onda u svet.

ODGOVORITE