Погба у Пари Сен Жермену уз један услов!

Француз пристао да се врати кући.

Фудбал 12.04.2018 | 22:30
Погба у Пари Сен Жермену уз један услов!
Пол Погба је рођен у предграђу Париза, а од лета би коначно могао да заигра и фудбал у Паризу!

Како пишу локални медији у Граду светлости, Погба је вољан да наредног лета дође у Пари Сен Жермен акоНејмар остане у клубу. А шансе да Бразилац остане су ипак веће него да оде иако није задсовољан избором Томаса Тухела за новог тренера.

Упркос два поготка у недавном дербију Манчестера, Погба је и даље на леду у Јунајтеду. Однос саМурињом није најбољи  и последњих недеља се прилично закомпликовао. Чак је Португалац отворено критиковао Погбу уз речи да дугује објашњење за лошије партије у последње време и да повреда није разлог за то. Потом је Пеп Гвардиола долио уље на ватру речима да је Мино Рајола нудио Погбу Манчестер Ситију пре неколико месеци што су многи протумачили као знак да и Погба жели да оде из клуба.

То је шанса за Пари Сен Жермен да активира трансфер бомбу коју је освано нациљао. ПСЖ је био један од кандидата за довођење Погбе када је играч одлазио из Јувентуса, али тада одабрао Манчестер Јунајтед. Ретки су клубови који могу да приуште Француза у овом тренутку, а ПСЖ је свакако један од њих.

Свеци свакако планирају велико појачање у везном реду, а до сада се најчешће помињао СергејМилинковић Савић. Реч је о сличним типовима играча, а нема сумње да је Погба атрактивније решење из више углова и да би његов долазак боље одјекнуо у Француској где је велика звезда.

Изгледа да је Погба вољан да разговара о преласку на Парк принчева, али један од услова је да буде саиграч са Нејмаром што би му послужило као гаранција да ће ПСЖ имати јак тим способан да нападне титулу у Лиги шампиона.

Нејмарова будућност је неизвесна јер се покајао што је прашо у ПСЖ. Реал Мадрид жели да га доведе, али не пита се само Бразилац. Нејмар нема фиксну откупну калузулу, а газда Ал Келаифи нема никакву намеру да га прода. Барем не следећег лета... Што отвара врата за велики трансфер Пола Погбе у Пари Сен Жермен.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар