Pogba u Pari Sen Žermenu uz jedan uslov!

Francuz pristao da se vrati kući.

Fudbal 12.04.2018 | 22:30
Pogba u Pari Sen Žermenu uz jedan uslov!
Pol Pogba je rođen u predgrađu Pariza, a od leta bi konačno mogao da zaigra i fudbal u Parizu!

Kako pišu lokalni mediji u Gradu svetlosti, Pogba je voljan da narednog leta dođe u Pari Sen Žermen akoNejmar ostane u klubu. A šanse da Brazilac ostane su ipak veće nego da ode iako nije zadsovoljan izborom Tomasa Tuhela za novog trenera.

Uprkos dva pogotka u nedavnom derbiju Mančestera, Pogba je i dalje na ledu u Junajtedu. Odnos saMurinjom nije najbolji  i poslednjih nedelja se prilično zakomplikovao. Čak je Portugalac otvoreno kritikovao Pogbu uz reči da duguje objašnjenje za lošije partije u poslednje vreme i da povreda nije razlog za to. Potom je Pep Gvardiola dolio ulje na vatru rečima da je Mino Rajola nudio Pogbu Mančester Sitiju pre nekoliko meseci što su mnogi protumačili kao znak da i Pogba želi da ode iz kluba.

To je šansa za Pari Sen Žermen da aktivira transfer bombu koju je osvano naciljao. PSŽ je bio jedan od kandidata za dovođenje Pogbe kada je igrač odlazio iz Juventusa, ali tada odabrao Mančester Junajted. Retki su klubovi koji mogu da priušte Francuza u ovom trenutku, a PSŽ je svakako jedan od njih.

Sveci svakako planiraju veliko pojačanje u veznom redu, a do sada se najčešće pominjao SergejMilinković Savić. Reč je o sličnim tipovima igrača, a nema sumnje da je Pogba atraktivnije rešenje iz više uglova i da bi njegov dolazak bolje odjeknuo u Francuskoj gde je velika zvezda.

Izgleda da je Pogba voljan da razgovara o prelasku na Park prinčeva, ali jedan od uslova je da bude saigrač sa Nejmarom što bi mu poslužilo kao garancija da će PSŽ imati jak tim sposoban da napadne titulu u Ligi šampiona.

Nejmarova budućnost je neizvesna jer se pokajao što je prašo u PSŽ. Real Madrid želi da ga dovede, ali ne pita se samo Brazilac. Nejmar nema fiksnu otkupnu kaluzulu, a gazda Al Kelaifi nema nikakvu nameru da ga proda. Barem ne sledećeg leta... Što otvara vrata za veliki transfer Pola Pogbe u Pari Sen Žermen.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar