Син Глена Рајса пребио Гаја Пнинија и добио отказ!

Момак кога су многи видели као освајача МВП награде у израелском првенству зарадио шут карту после великог испада.

Кошарка 12.04.2018 | 11:30
Син Глена Рајса пребио Гаја Пнинија и добио отказ!
Велики скандал тресе израелску кошарку!

Најбољи стрелац израелског првенства и вероватно први кандидат за МВП награду Глен Рајс Џуниор добио је моментални отказ у Хапоел Холону пошто је након пораза од Гилбоа Галила испребијао саиграча Гаја Пнинија у свлачионици пред саиграчима и тренером.

Син некадашњег Ол стар играча, те НБА и НЦАА шампиона Глена Рајса изгубио је живце због због пораза који је првопласирани тим израелског првенства довео у незгодну ситуацију, пошто другопласирани Макаби из Тел Авив има само рецку мање, док Макаби Ашдод и Хапоел Јерусалим имају по три победе мање и у бољој су форми. Рајс није могао да поднесе велику тензију у свлачионици, а после вербалног сукоба са иначе пргавим Гајем Пнинијем уследила је туча у којој је Израелац извукао дебљи крај. Рајс је само сат времена касније добио карту у једном правцу. 

Глен Рајс Џуниор одиграо је 18 утакмица у дресу Хапоела и у сваки пут је био стартер. Просечно је бележио 24 поена, осам скокова, пет асистенција, две украдене лопте и блокаду по мечу. Интересантно, његов учинак потпуно је укљоњен са сајта израелске лиге. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар