Sin Glena Rajsa prebio Gaja Pninija i dobio otkaz!

Momak koga su mnogi videli kao osvajača MVP nagrade u izraelskom prvenstvu zaradio šut kartu posle velikog ispada.

Košarka 12.04.2018 | 11:30
Sin Glena Rajsa prebio Gaja Pninija i dobio otkaz!
Veliki skandal trese izraelsku košarku!

Najbolji strelac izraelskog prvenstva i verovatno prvi kandidat za MVP nagradu Glen Rajs Džunior dobio je momentalni otkaz u Hapoel Holonu pošto je nakon poraza od Gilboa Galila isprebijao saigrača Gaja Pninija u svlačionici pred saigračima i trenerom.

Sin nekadašnjeg Ol star igrača, te NBA i NCAA šampiona Glena Rajsa izgubio je živce zbog zbog poraza koji je prvoplasirani tim izraelskog prvenstva doveo u nezgodnu situaciju, pošto drugoplasirani Makabi iz Tel Aviv ima samo recku manje, dok Makabi Ašdod i Hapoel Jerusalim imaju po tri pobede manje i u boljoj su formi. Rajs nije mogao da podnese veliku tenziju u svlačionici, a posle verbalnog sukoba sa inače prgavim Gajem Pninijem usledila je tuča u kojoj je Izraelac izvukao deblji kraj. Rajs je samo sat vremena kasnije dobio kartu u jednom pravcu. 

Glen Rajs Džunior odigrao je 18 utakmica u dresu Hapoela i u svaki put je bio starter. Prosečno je beležio 24 poena, osam skokova, pet asistencija, dve ukradene lopte i blokadu po meču. Interesantno, njegov učinak potpuno je ukljonjen sa sajta izraelske lige. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar