Здјелар: Мажић суди, неће бити проблема!

"Добио сам Звезду, уколико се не варам, два пута са ОФК Београдом", рекао је фудбалер Партизана.

Фудбал 12.04.2018 | 10:00
Здјелар: Мажић суди, неће бити проблема!
Фудбалер Партизана Саша Здјелар поручио је овог уторка, четири дана пред 157. "вечити дерби", да већ осећа узбуђење и набој који доносе утакмице против Црвене звезде.

Нагласио је да је црвено-беле већ побеђивао као играч ОФК Београда, па да утолико не види разлог за што не би поново...

"Осећам се узбуђено, али за мене је дерби попут сваке друге утакмице. Сигруно да је већи набој, даћемо све од себе да што боље уђемо у утакмицу, али видећемо шта ће бити. Сваки дерби је велика утакмица, јер увек са собом носи нешто ново", изјавио је Здјелар новинарима у Спортском центру Партизан Телеоптик.

Према његовим речима, против лидера првенства Србије има негативан скор 3:2, али да се нада да ће после суботе однос победа и пораза на мечевима са Звездом бити поравнат.

"Добио сам Звезду, уколико се не варам, два пута са ОФК Београдом када смо играли полуфинале Купа. Нисам сигуран, али мислим да је тренутно скор 3:2 са њима и надам се да ћу изједначити", рекао је Здјелар.

Фудбалер који игра на позајмици из Олимпијакоса наводи да се није видео са бившим саиграчима Миланом Родићем и Ел Фарду Беном, верује да неће бити проблема са суђењем јер, како каже, правду дели Милорад Мажић, али и истиче предност српског у односу на грчки дерби који је имао прилике да игра.

"Док сам играо за Олимпијакос на великим утакмицама у грчком првенству није било гостујућих навијача, а ово је прави дерби јер ће бити и наших и противничких присталица на стадиону", изјавио је Здјелар.

Утакмица између Црвене звезде и Партизана у првом колу плеј-офа игра се у суботу од 18.30 сати на стадиону "Рајко Митић".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар