Zdjelar: Mažić sudi, neće biti problema!

"Dobio sam Zvezdu, ukoliko se ne varam, dva puta sa OFK Beogradom", rekao je fudbaler Partizana.

Fudbal 12.04.2018 | 10:00
Zdjelar: Mažić sudi, neće biti problema!
Fudbaler Partizana Saša Zdjelar poručio je ovog utorka, četiri dana pred 157. "večiti derbi", da već oseća uzbuđenje i naboj koji donose utakmice protiv Crvene zvezde.

Naglasio je da je crveno-bele već pobeđivao kao igrač OFK Beograda, pa da utoliko ne vidi razlog za što ne bi ponovo...

"Osećam se uzbuđeno, ali za mene je derbi poput svake druge utakmice. Sigruno da je veći naboj, daćemo sve od sebe da što bolje uđemo u utakmicu, ali videćemo šta će biti. Svaki derbi je velika utakmica, jer uvek sa sobom nosi nešto novo", izjavio je Zdjelar novinarima u Sportskom centru Partizan Teleoptik.

Prema njegovim rečima, protiv lidera prvenstva Srbije ima negativan skor 3:2, ali da se nada da će posle subote odnos pobeda i poraza na mečevima sa Zvezdom biti poravnat.

"Dobio sam Zvezdu, ukoliko se ne varam, dva puta sa OFK Beogradom kada smo igrali polufinale Kupa. Nisam siguran, ali mislim da je trenutno skor 3:2 sa njima i nadam se da ću izjednačiti", rekao je Zdjelar.

Fudbaler koji igra na pozajmici iz Olimpijakosa navodi da se nije video sa bivšim saigračima Milanom Rodićem i El Fardu Benom, veruje da neće biti problema sa suđenjem jer, kako kaže, pravdu deli Milorad Mažić, ali i ističe prednost srpskog u odnosu na grčki derbi koji je imao prilike da igra.

"Dok sam igrao za Olimpijakos na velikim utakmicama u grčkom prvenstvu nije bilo gostujućih navijača, a ovo je pravi derbi jer će biti i naših i protivničkih pristalica na stadionu", izjavio je Zdjelar.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana u prvom kolu plej-ofa igra se u subotu od 18.30 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar