Нечувено кршење свега што постоји

Најновије антируске санкције САД представљају "нечувено кршење свега што постоји", рекао је портпарол Кремља Дмитриј Песков.

Свијет 09.04.2018 | 15:36
Нечувено кршење свега што постоји
Најновија ситуација у вези са антируским санкцијама "је нечувена са становишта легалности и кршења свега и свачега", рекао је Песков.

На питање да ли је Кремљ предвидио такав потез Вашингтона, Песков је рекао да је Москва размотрила "велики број опција" и да се анализира потенцијална штета од нових америчких санкција.

"Ове нове америчке санкције су нешто потпуно ново. Ми анализирамо њихове посљедице, али је за анализу потребно вријеме, да увидимо праву штету и да радимо на побољшању ситуације", рекао је Песков, пренио је ТАСС.

На питање о могућим мјерама за подршку домаћим компанијама због посљедица санкција, Песков је нагласио да је то питање искључиво у надлежности Владе.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Развој је једина алтернатива ропству!

09.04.2018 14:54

Позитивно је то сто је Русија самостална и независна од Ната. Нато као "фактор стабилности" вец одавно дјелује као фактор нестабилности у свијету. Добро је да има земаља које се томе могу супротставити..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад се игра ватре

09.04.2018 16:10

Кина је уз Русију . Наравно ту су јос неке јаце земље. Мислим да је запад пропусти такву прилику каква се мозда никада висе неце указати да свијет уведе у неблоковске подјеле. Нато је све агресивнији сто је у супротности са свим сто је људско. Неко се морао томе супроставити али засто увијек Руси .Наполеон и хитлер су пали у Русији а како видим запад цацка мецку . Процице као и ова два предходна.