Nečuveno kršenje svega što postoji

Najnovije antiruske sankcije SAD predstavljaju "nečuveno kršenje svega što postoji", rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Svijet 09.04.2018 | 15:36
Nečuveno kršenje svega što postoji
Najnovija situacija u vezi sa antiruskim sankcijama "je nečuvena sa stanovišta legalnosti i kršenja svega i svačega", rekao je Peskov.

Na pitanje da li je Kremlj predvidio takav potez Vašingtona, Peskov je rekao da je Moskva razmotrila "veliki broj opcija" i da se analizira potencijalna šteta od novih američkih sankcija.

"Ove nove američke sankcije su nešto potpuno novo. Mi analiziramo njihove posljedice, ali je za analizu potrebno vrijeme, da uvidimo pravu štetu i da radimo na poboljšanju situacije", rekao je Peskov, prenio je TASS.

Na pitanje o mogućim mjerama za podršku domaćim kompanijama zbog posljedica sankcija, Peskov je naglasio da je to pitanje isključivo u nadležnosti Vlade.

(Srna)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Razvoj je jedina alternativa ropstvu!

09.04.2018 14:54

Pozitivno je to sto je Rusija samostalna i nezavisna od Nata. Nato kao "faktor stabilnosti" vec odavno djeluje kao faktor nestabilnosti u svijetu. Dobro je da ima zemalja koje se tome mogu suprotstaviti..

ODGOVORITE
Name

Zapad se igra vatre

09.04.2018 16:10

Kina je uz Rusiju . Naravno tu su jos neke jace zemlje. Mislim da je zapad propusti takvu priliku kakva se mozda nikada vise nece ukazati da svijet uvede u neblokovske podjele. Nato je sve agresivniji sto je u suprotnosti sa svim sto je ljudsko. Neko se morao tome suprostaviti ali zasto uvijek Rusi .Napoleon i hitler su pali u Rusiji a kako vidim zapad cacka mecku . Procice kao i ova dva predhodna.