Почео састанак Вучића и Човића

Предсједник Србије Александар Вучић почео је дводневну посјету БиХ састанком у Мостару са хрватским чланом Предсједништва БиХ Драганом Човићем.

Босна и Херцеговина 09.04.2018 | 15:27
Почео састанак Вучића и Човића
Након састанка предвиђене су изјаве.

Вучић ће се потом састати са предсједником Републике Српске Милорадом Додиком и Његовим преосвештенством епископом захумско-херцеговачким и приморским Григоријем, са којима ће у 16.00 часова посјетити мјесто извођења радова на Саборној цркви Свете тројице у овом граду.

Додик, Вучић и епископ Григорије ће у 16.30 часова разговарати у згради Генералног конзулата Србије у Мостару.

Предсједници Српске и Србије у 17.00 часова разговараће са представницима Координационог одбора српских удружења и организација у Мостару.

За 18.00 часова предвиђено је да Вучић присуствује свечаном пријему који организује Привредна комора Србије у хотелу "Мепас".

У 19.00 часова Човић организује предсједничку вечеру у љетњиковцу "Радобоља", гдје ће, осим Вучића и Додика, присуствовати и предсједник Црне Горе Филип Вујановић, премијери Бугарске и Хрватске Бојко Борисов и Андреј Пленковић, предсједавајући Савјета министара Денис Звиздић, предсједник Федерације БиХ Маринко Чавара, те предсједавајућа Представничком дома парламента БиХ Борјана Кришто.

Вечери неће присуствовати чланови Предсједништва БиХ Младен Иванић и Бакир Изетбеговић.

Сутра, другог дана посјете, Вучић ће се састати са предсједником Владе Бугарске Бојком Борисовом, а након тога отворити 21. Међународни сајам привреде и обићи штандове Србије, која је земља партнер на овогодишњем сајму, као и штандове других излагача.

Током поподнева, Вучић ће боравити у Требињу, гдје ће посјетити локацију на којој се гради дјечији вртић "Србија", отворити Конзуларну канцеларију Генералног конзулата Србије и обићи Саборни храм Светог Преображења Господњег. 

(Срна)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Јулио

09.04.2018 13:40

Вучић је добар па хоће са сваким да се састане. Какав је, уопште, фактор овај Човић?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

09.04.2018 14:03

Сигурно већи наго Комштћ.

Name

075

09.04.2018 14:20

Драган Човић, некада највећи комуниста, Југославен, вођа навијача Вележа, атеиста, потписивао се ћирилицом, немам ништа против ћирилице напротив, итд. постаде већи католик од Папе и Хрват! Шта рећи, УЗП "хињо"!

Name

модрицанин

09.04.2018 14:20

Гледам на Пинку, баја се тако увлаци Вуцицу да то прелази у мазохизам, јос му само нос вири из Вуцицевог супк@. Многобројни пројекти РС и Србије, коцнице са нивоа БиХ, пројекти помоци Србима у федерацији, блаблабла... Која демагогија, за неповјероват.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добро јутро

09.04.2018 14:41

Сто висе ових састанака Вуцица, Цовоца и Додика, све мање права и правде за српско становниство у том региону. Ста ли је сврха њихових састанака?

ОДГОВОРИТЕ