Тајни идентитет за кћерку шпијуна

Кћерка отрованог руског шпијуна Јулија Скрипаљ не враћа се у Русиију, добиће нови тајни идентитет у Великој Британији.  Њихова кућа у Салисбурију биће срушен, како би се уништили сви трагови отровног гаса.

Свијет 09.04.2018 | 13:46
Тајни идентитет за кћерку шпијуна
Као што је већ познато бивши руски шпијун Сергеј Скрипаљ више није у животној опасности, као и његова кћерка Јулија те ће ускоро заједно напустити болницу након што су отровани нервним гасом у енглеском граду Салисбурyју.

Али, ту њихова борба за живот не завршава него тек почиње, јер су обоје у страху од новог напада. За Јулију би повратак у Русију могао бити погубан тако ће наводно њихов дом у Салисбурyју бити срушен, како би се уништили сви трагови отровног гаса, а страни медији пишу како ће 33-годишњакињи Велика Британија највјероватније понудити политички азил. А исто тако и промјену идентитета.

Јулиа се тако неће вратити у свој стан у Москви, мораће се опростити од свог љубимца пса Ноира, али одлазак ће јој бити лакши јер нема чланова породице, јер брат Александар и мајка Људмила су умрли.

Ових су се дана британски медији расписали и о Јулијином тајанственом заручнику, 30-годишњем Степану Викеву. Он се наводно скрива те има везе с Путиновим тајним службама, баш као и његова мајка која је на челу Института модерних сигурносних проблема.

(100посто.хр)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Оља

09.04.2018 14:54

Хмм! Да срусе куцу како би, уствари, унистили трагове да су они ти који су тровали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марио

09.04.2018 17:01

Ма њу нама нек пошаљу бринут ће мо се ми за њу неће јој ништа фалити.

ОДГОВОРИТЕ