Tajni identitet za kćerku špijuna

Kćerka otrovanog ruskog špijuna Julija Skripalj ne vraća se u Rusiiju, dobiće novi tajni identitet u Velikoj Britaniji.  Njihova kuća u Salisburiju biće srušen, kako bi se uništili svi tragovi otrovnog gasa.

Svijet 09.04.2018 | 13:46
Tajni identitet za kćerku špijuna
Kao što je već poznato bivši ruski špijun Sergej Skripalj više nije u životnoj opasnosti, kao i njegova kćerka Julija te će uskoro zajedno napustiti bolnicu nakon što su otrovani nervnim gasom u engleskom gradu Salisburyju.

Ali, tu njihova borba za život ne završava nego tek počinje, jer su oboje u strahu od novog napada. Za Juliju bi povratak u Rusiju mogao biti poguban tako će navodno njihov dom u Salisburyju biti srušen, kako bi se uništili svi tragovi otrovnog gasa, a strani mediji pišu kako će 33-godišnjakinji Velika Britanija najvjerovatnije ponuditi politički azil. A isto tako i promjenu identiteta.

Julia se tako neće vratiti u svoj stan u Moskvi, moraće se oprostiti od svog ljubimca psa Noira, ali odlazak će joj biti lakši jer nema članova porodice, jer brat Aleksandar i majka Ljudmila su umrli.

Ovih su se dana britanski mediji raspisali i o Julijinom tajanstvenom zaručniku, 30-godišnjem Stepanu Vikevu. On se navodno skriva te ima veze s Putinovim tajnim službama, baš kao i njegova majka koja je na čelu Instituta modernih sigurnosnih problema.

(100posto.hr)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Olja

09.04.2018 16:54

Hmm! Da sruse kucu kako bi, ustvari, unistili tragove da su oni ti koji su trovali.

ODGOVORITE
Name

Mario

09.04.2018 19:01

Ma nju nama nek pošalju brinut će mo se mi za nju neće joj ništa faliti.

ODGOVORITE