Вучић честитао Орбану побједу

Предсједник Републике Србије Александар Вучић честитао је данас премијеру Мађарске Виктору Орбану побједу на парламентарним изборима.

Регион 09.04.2018 | 07:52
Вучић честитао Орбану побједу
"Драги пријатељу, прими моје срдачне честитке за побједу на парламентарним изборима. Још једном су гласачи у Мађарској изабрали истинског лидера, који је показао да је посвећен вриједном раду и истрајан да им пружи мирну и просперитетну будућност", истиче се у честитки.

Вучић је додао да тешке, али исправне одлуке, које Орбан доноси ради остварења тог циља, показују како се мудрошћу и богатим политичким искуством земља и њени грађани воде напријед.

"Као што смо показали у многим приликама, односи наших земаља никад нису били бољи и желим да Те увјерим да ће Србија остати посвећена да заједно наставимо тим путем. Чврсто сам увјерен да мађарска мањина у Србији, као и српска у Мађарској, дају томе свој допринос, али и уживају у добробити коју доносе снажније билатералне везе, као и наше лично пријатељство", нагласио је Вучић.

Он је додао да ће нам све бољи економски резултати, раст трговинске размене, као и инвестиција, омогућити да брже и лакше напредујемо, искористимо своје потенцијале и кроз партнерство дамо свој допринос целој Европи.

"С тим у вези, користим ову прилику да Теби и Твојој Влади захвалим за несебичну подршку коју пружате Србији на њеном европском путу. Са радошћу очекујем наш сљедећи састанак, који ће, увјерен сам, за резултат имати нове идеје и смјернице за заједнички рад, на добробит обје стране", наводи се у честитки предсједника Вучића премијеру Орбану.

(Тањуг)

Коментари / 0

Оставите коментар