Видео: Неда и Гаги... Врх акција 30. кола ЕЛ!

Акција српских играча из Уникахе Немање Недовића и Драгана Милосављевића на мечу против Фенербахчеа проглашена је најбољим потезом 30. кола Евролиге!

Кошарка 08.04.2018 | 09:15
Видео: Неда и Гаги... Врх акција 30. кола ЕЛ!
Закуцавање Милосављевића преко Калинића обележио 30. коло ЕЛ! Спуштена је завеса на први део сезоне у Евролиги, а идеалну тачку на сјајних неколико месеци ставили су српски кошаркаши.

Немање Недовић и Драган Милосављевић одиграли су најбољи потез 30. кола у победи Уникахе над Фенербахчеом у Истанбулу (99:91(.

Почетком трећег периода Недовић је сјајно проиграо Милосављевића који закуцао преко Николе Калинића на одушевљење свог саиграча.

Недовић је предводио Уникаху до победе после продужетка са 31 поеном уз осам асистенција и четири скока, док је Драган Милосављевић додао седам поена уз две ухваћене лопте, по асистенцију и украденом лоптом. 

С друге стране, Калинић је постигао девет поена уз скок и украдену лопту, док је четврти српски играч с овог меча Марко Гудурућ убацио четири уз исто толико проигравања, три скока и украдену.



Плеј-оф Евролиге почиње 17. априла, игра се на три добијене утакмице, а Фајнал-фор је у Београду 18-20. маја у "Штарк арени".

Парови плеј-офа:

ЦСКА (1) – Химки (8)
Фенербахче (2) – Басконија (7)
Олимпијакос (3) – Жалгирис (6)
Панатинаикос (4) – Реал Мадрид (5)

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар