Video: Neda i Gagi... Vrh akcija 30. kola EL!

Akcija srpskih igrača iz Unikahe Nemanje Nedovića i Dragana Milosavljevića na meču protiv Fenerbahčea proglašena je najboljim potezom 30. kola Evrolige!

Košarka 08.04.2018 | 09:15
Video: Neda i Gagi... Vrh akcija 30. kola EL!
Zakucavanje Milosavljevića preko Kalinića obeležio 30. kolo EL! Spuštena je zavesa na prvi deo sezone u Evroligi, a idealnu tačku na sjajnih nekoliko meseci stavili su srpski košarkaši.

Nemanje Nedović i Dragan Milosavljević odigrali su najbolji potez 30. kola u pobedi Unikahe nad Fenerbahčeom u Istanbulu (99:91(.

Početkom trećeg perioda Nedović je sjajno proigrao Milosavljevića koji zakucao preko Nikole Kalinića na oduševljenje svog saigrača.

Nedović je predvodio Unikahu do pobede posle produžetka sa 31 poenom uz osam asistencija i četiri skoka, dok je Dragan Milosavljević dodao sedam poena uz dve uhvaćene lopte, po asistenciju i ukradenom loptom. 

S druge strane, Kalinić je postigao devet poena uz skok i ukradenu loptu, dok je četvrti srpski igrač s ovog meča Marko Guduruć ubacio četiri uz isto toliko proigravanja, tri skoka i ukradenu.



Plej-of Evrolige počinje 17. aprila, igra se na tri dobijene utakmice, a Fajnal-for je u Beogradu 18-20. maja u "Štark areni".

Parovi plej-ofa:

CSKA (1) – Himki (8)
Fenerbahče (2) – Baskonija (7)
Olimpijakos (3) – Žalgiris (6)
Panatinaikos (4) – Real Madrid (5)

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar