Пантић: Вријеме је да растужимо Бернабеу, биће 2:1 за Атлетико!

Роналдо је сјајан, требало је имати м. . а за онакав потез у Торину! Члан легендарне генерације Јорганџија био гости радио Марке. . .

Фудбал 08.04.2018 | 13:00
Пантић: Вријеме је да растужимо Бернабеу, биће 2:1 за Атлетико!
Реал и Атлетико ће у недељу одмерити снаге у још једном Дербију Мадриљено, а један од легендарних фудбалера Јорганџија Милинко Пантић сматра да је дошло време за ново славље гостију на стадиону Сантијаго Бернабеу, а верује да би главни креатори успеха требало да буду Дијего Коста и Антоан Гризман.

“Наравно да је разлика у времену за одмор до дербија важна. Реал је играо у среду, а Атлетико у четвртак. Наша екипа нема тако дугачку клупу, а било је проблема са повредама играча, као и одлазака. Победа над Спортингом свакако је прави начин да се направи увод за дерби“, рекао је Пантић за радио Марка.

Он као играч није имао превише успеха у дуелима са Реалом, па чак ни у оној сезони у којој је Атлетико освојио дуплу круну, али је успео једном да се упише у стрелце.

“Победе на Бернабеу нису више тако необична ствар за Атлетико јер их је било последњих година. Мада, последња три меча нису била таква. У сваком случају, ако неко може да направи штету Реалу, то је Атлетико са својим стилом игре. Биће Реалу теже са Атлетиком него са Јувентусом“.

Дотакао са Пантић и одличног Француза Антоана Гризмана чији будућност међу Јорганџијама је под знаком питања.

“Не знам шта ће бити са њим. Сваке године је слична ситуација. Играч мора да каже шта мисли и шта жели. Мораш да кажеш - остајем или идем. Али, ништа се не дешава. Атлетико је увек имао и имаће велике играче. Што пре одлучи, ситуација ће бити лакша“.

Поред Гризмана, Пантић је апострофирао Дијега Косту као играча од којег очекује доста у дербију.

“Коста је ’убица’ и веома је мотивисан за Реал. Велики играчи решавају велике утакмице. У сваком случају, дерби је дерби, невезано за позицију на табели, то је најлепша утакмица како за играче, тако и за навијаче. Надам се спектаклу, головима и, наравно, победи Атлетика“.

Он је истакао и да му делује реално да оба мадридска клуба ове сезоне освоје европске трофеје.

“Реал у Лиги шампиона, а Атлетико у Лиги Европе делују као фаворити. Ради се стварно о веома квалитетним екипама“.

Признао је Пантић и да је и даље не може да верује какав спектакуларан гол је постигао Кристијано Роналдо против Јувентуса пре два дана.

“За то што је он урадио у Торину треба имати м..а. Био сам импресиониран, фантастичан је гол постигао. Не знам да ли је најлепши, али је сигурно међу најлепшим у историји“.

Чак је Пантић прогнозирао и коначан резултат дербија.

“Атлетику одговара и реми, али ја сам човек који увек иде на победу. Нека буде 2:1 за Атлетико“, оптимистично је закључио Пантић.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар