Pantić: Vrijeme je da rastužimo Bernabeu, biće 2:1 za Atletiko!

Ronaldo je sjajan, trebalo je imati m. . a za onakav potez u Torinu! Član legendarne generacije Jorgandžija bio gosti radio Marke. . .

Fudbal 08.04.2018 | 13:00
Pantić: Vrijeme je da rastužimo Bernabeu, biće 2:1 za Atletiko!
Real i Atletiko će u nedelju odmeriti snage u još jednom Derbiju Madriljeno, a jedan od legendarnih fudbalera Jorgandžija Milinko Pantić smatra da je došlo vreme za novo slavlje gostiju na stadionu Santijago Bernabeu, a veruje da bi glavni kreatori uspeha trebalo da budu Dijego Kosta i Antoan Grizman.

“Naravno da je razlika u vremenu za odmor do derbija važna. Real je igrao u sredu, a Atletiko u četvrtak. Naša ekipa nema tako dugačku klupu, a bilo je problema sa povredama igrača, kao i odlazaka. Pobeda nad Sportingom svakako je pravi način da se napravi uvod za derbi“, rekao je Pantić za radio Marka.

On kao igrač nije imao previše uspeha u duelima sa Realom, pa čak ni u onoj sezoni u kojoj je Atletiko osvojio duplu krunu, ali je uspeo jednom da se upiše u strelce.

“Pobede na Bernabeu nisu više tako neobična stvar za Atletiko jer ih je bilo poslednjih godina. Mada, poslednja tri meča nisu bila takva. U svakom slučaju, ako neko može da napravi štetu Realu, to je Atletiko sa svojim stilom igre. Biće Realu teže sa Atletikom nego sa Juventusom“.

Dotakao sa Pantić i odličnog Francuza Antoana Grizmana čiji budućnost među Jorgandžijama je pod znakom pitanja.

“Ne znam šta će biti sa njim. Svake godine je slična situacija. Igrač mora da kaže šta misli i šta želi. Moraš da kažeš - ostajem ili idem. Ali, ništa se ne dešava. Atletiko je uvek imao i imaće velike igrače. Što pre odluči, situacija će biti lakša“.

Pored Grizmana, Pantić je apostrofirao Dijega Kostu kao igrača od kojeg očekuje dosta u derbiju.

“Kosta je ’ubica’ i veoma je motivisan za Real. Veliki igrači rešavaju velike utakmice. U svakom slučaju, derbi je derbi, nevezano za poziciju na tabeli, to je najlepša utakmica kako za igrače, tako i za navijače. Nadam se spektaklu, golovima i, naravno, pobedi Atletika“.

On je istakao i da mu deluje realno da oba madridska kluba ove sezone osvoje evropske trofeje.

“Real u Ligi šampiona, a Atletiko u Ligi Evrope deluju kao favoriti. Radi se stvarno o veoma kvalitetnim ekipama“.

Priznao je Pantić i da je i dalje ne može da veruje kakav spektakularan gol je postigao Kristijano Ronaldo protiv Juventusa pre dva dana.

“Za to što je on uradio u Torinu treba imati m..a. Bio sam impresioniran, fantastičan je gol postigao. Ne znam da li je najlepši, ali je sigurno među najlepšim u istoriji“.

Čak je Pantić prognozirao i konačan rezultat derbija.

“Atletiku odgovara i remi, ali ja sam čovek koji uvek ide na pobedu. Neka bude 2:1 za Atletiko“, optimistično je zaključio Pantić.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar