Роналдо на прекретници...!

Нагодба, условна казна и велики пенали! Шпанска Поресска управа разматра да ослободи звезду Реала Кристијана Роналда за један од четири финансијска прекршаја, али се ЦР7 суочава са озбиљним казнама.

Фудбал 08.04.2018 | 12:00
Роналдо на прекретници...!
Роналдо би морао да призна малверзације и прихвати одређене пенале.

Португалцу би тада санкција, за наводне преваре са порезима од фотографија, била преполовљена. "Ел Мундо" пише да би Роналдо морао у том случају да плати око десет милиона евра и одслужи краћу условну казну затвора.

Исти медиј пише да би финансијски најбезболније било да Роналдо призна све малверзације од око 6.25 милиона евра и да се случај затвори.

Нагодбом би ЦР7 остао без суме од 20 до 30 милиона евра. Ако нагодба пропадне, одлучивао би суд и у том случају би шпанска Пореска управа тражила 14.7 милиона, оптужила га за сва четири прекршаја што би га пресудом "олакшало" за око 100 милиона евра.

Чак и да Роналдо добије на суду, ослободио би се затворске казне, али би на име административних санкција могао да плати неколико десетина милиона европских новчаница.

Фудбалер је прошле године на саслушању рекао да је "увек радио ствари на прави начин и да је увек плаћао оно што је требало да се плаћа, те да ће наставити да ради тако".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар